B.I (Hanbin), ex-iKON, face o donație importantă unui centru pentru copii

Hanbin continuă să facă fapte bune. A fost dezvăluit că el a donat pentru un centru cu care a colaborat și în trecut, pentru a ajuta eforturile de prevenire a răspândirii COVID-19.

În 10 martie a fost raportat faptul că Hanbin a vizitat un centru pentru copii din Yangpyeong-gun, Gyeonggi-do, împreună cu staff-ul de la o companie de îmbrăcăminte de corp.

Acesta și staff-ul au adus mâncare, suplimente alimentare, lenjerie intimă și măști pentru copiii și angajații centrului. Donațiile sunt menite să ajute la creșterea imunității, având în vedere răspândirea rapidă a COVID-19 în Coreea de Sud.

Șeful centrului a comentat: „Aș dori să-mi exprim profunda recunoștință lui B.I și companiei pentru că ne-au ajutat.” El/ ea a continuat: „Ne luptăm să asigurăm măști copiilor și angajaților noștri. Mulțumim tare mult pentru măști dar și pentru celelalte lucruri.”

Nu este prima dată când B.I a ajutat acest centru. Anul trecut, el, împreună cu aceeași companie de îmbrăcăminte de corp, au vizitat aceeași instituție pentru a le organiza o petrecere de Crăciun copiilor de acolo.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s