[Random Stuff] O membră a cultului Shincheonji, suspectă de infecția cu COVID-19, a sărit din propriul apartament

O membră a cultului Shincheonji, care era monitorizată din cauza unei posibile infecții cu noul coronavirus, s-a sinucis.
Secțiile de poliție din Jeollabuk-do și Jeongeup au anunța că, pe 10 martie, o femeie de 41 de ani a căzut de la etajul al 11-lea, din apartamentul său.

Femeia a fost inclusă pe lista membrilor cultului cărora li s-au făcut recent teste pentru o potențială infecție cu COVID-19, însă rezultatele au fost negative. Un reprezentant al Jeollabuk-do a declarat: ”Ca membră al sectei Shincheonji, a fost trecută pe lista potențialilor purtători ai virusului. I-am făcut un test, iar rezultatul a fost negativ. A fost atent monitorizată, perioada de supraveghere urmând să se încheie pe 13 martie.” Poliția încearcă acum să afle mai multe detalii despre moartea acesteia.

În ziua de 26 a lunii trecute, Jeonbuk-do a emis un ordin administrativ pentru închiderea bisericii Shincheonji și interzicerea întâlnirilor, conform legii pentru prevenirea bolilor infecțioase. Dintre cei 13 270 de membri ai cultului ce trăiesc în regiunea Jeollabuk-do, 51 nu au răspuns apelurilor telefonice. Orașul cooperează cu poliția, încercând să îi localizeze. În total, 530 de membri au prezentat simptome ale bolii, dintre care doar 1 a fost testat pozitiv, 502 de teste fiind negative.

Sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s