Fanii MONSTA X sărbătoresc pe Twitter

În dimineața zilei de 14 martie, agenția Starship Ent. a anunțat că poliția a încheiat ancheta cu privire la Wonho, ex MONSTA X, negăsind nicio dovadă că acesta ar fi fumat marijuana.  Fanii Monbebe au mers imediat pe Twitter pentru a sărbători evenimentul.

Wonho a anunțat că se retrage din trupa MONSTA X în 31 octombrie. De atunci, fanii Monbebe au făcut nenumărate campanii, petiții online, proteste în stradă etc, clamând inocența idolului și cerând readucerea lui în grupul MONSTA X. Deși agenția Starship nu a dat niciun comunicat ulterior, încă din primul moment acesta a respins toate acuzațiile aduse idolului de către Jung Da Eun, Han Seo Hee și un presupus martor și a spus că îi va acorda lui Wonho tot sprijinul legal necesar.

După ce au citit declarația de la Starship prin care anunța că Wonho a colaborat cu poliția, fiind eliberat de toate suspiciunile, fanii Monbebe au mers pe Twitter pentru a sărbători faptul că Wonho a putut să își dovedească nevinovăția, deoarece acuzațiile de consum de droguri sunt un lucru extrem de grav în Coreea de Sud.

Numele lui #Wonho a fost în trendurile K pop timp de ore bune, iar hashtag-ul #WonhoIsAlmostHome a dominat și încă domină Twitter-ul global, bătând chiar și postările despre coronavirus.

Capture

Alte hashtag-uri care au de asemenea au circulat au fost #WONHOISFREE #OneStepCloserToWonho etc.

Un hashtag special a fost dedicat Dispatch,#디스패치_사과해 , fanii cerând portalului să își ceară scuze pentru răspândirea articolului care a pornit linșajul mediatic împotriva idolului.

Jurnalistul american Jeff Benjamin a postat mai multe mesaje de felicitare pentru Wonho și fanii Monbebe, dar și o poză cu Wonho pe care se poate citi mesajul: „Lupta s-a încheiat. Mai multe în curând.”

Image

Evident, ceea ce își doresc fanii acum este revenirea lui Wonho în trupă.

 

8 gânduri despre „Fanii MONSTA X sărbătoresc pe Twitter

     1. Joopreme

      Da, stiu ca bătălia nu e terminată dar tot am vrut să mă bucur putin 😭 băieții mei au suferit maxim în aceste luni fiind atacați din toate părțile 😭a fost in sfarsit o veste buna 😭 sunt acolo cu #wonpocalypse 💪 nu ne dăm bătuți pana nu va reveni 🙏 from zero MX❤MBB MX7

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s