Trupele de fete de top din fiecare generație

Unele trupe de fete sunt atât de cunoscute și legendare, încât se vor deosebi chiar și dacă vor sta într-o mulțime cu alte sute de idoli k-pop. Poate că unele dintre aceste grupuri nu mai activează deja sau au luat o pauză, publicul sud-coreean le adoră și își amintesc de ele până astăzi.

Internauții sud-coreeni au discutat despre cele mai mari trupe de fete din fiecare generație k-pop, care, în opinia lor, au fost cele mai populare pe vremea lor în Coreea de Sud.. Haideți să vedem pe cine au ales!

S.E.S (prima generație)

Trupa a debutat în 1995 sub SM Entertainment, fiind unul dintre cele mai bine vândute grupuri imediat ce a pășit pe scena muzicală. Melodia de debut a fetelor, „I’m Your Girl” rămâne a fi una dintre piesele cele mai populare pentru cover-uri.

Fin.K.L (prima generație)

Image result for finkl

Fin.K.L a fost altă trupă extrem de faimoasă în anii 90. Fetele au debutat în 1998 sub compania DSP Media și au obținut nenumărate premii muzicale importante.

Wonder Girls (a doua generație)

Wonder Girls (2007) este una dintre primele trupe k-pop ce obține succes pe plan internațional. Piesa „Nobody” a ajuns un hit nu doar în Coreea de Sud, ci și în străinătate.

Girls’ Generation (a doua generație)

Girls’ Generation este o altă trupă legendară care a obținut un succes imens atât pe plan național, cât și internațional. Încă de la debutul din 2007 cu „Into the New World”, fiecare piesă promoțională pe care au lansat-o le-a adus premii la emisiunile muzicale.

2NE1 (a doua generație)

2NE1 a adus în vogă conceptul de girl-crush pe care l-au abordat pe tot parcursul carierei sale. Debutul fetelor din 2009 cu „Fire” a zguduit industria coreeană de divertisment și acestea au continuat să revină cu idei și concepte diferite până la finalul carierei din 2017.

TWICE (a treia generație)

TWICE a abordat conceptul „fetele din vecini” imediat de la debutul din 2015 și nimeni nu se descurcă mai bine decât această trupă. Pe lângă nenumăratele premii câștigate, TWICE e considerată a fi și trupa reprezentativă a națiunii la moment.

Red Velvet (a treia generație)

O altă trupă faimoasă din a treia generație cunoscută pentru conceptele „red” și „velvet” în care abordează două stiluri diferite.

BLACKPINK (a treia generație)

Și în final, trupa BLACKPINK, care este cunoscută pentru conceptul feminin și girl-crush, adorat în special de fanii internaționali.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s