Wonho clarifică trecutul său într-un interviu cu Dispatch

În luna februarie, când se afla încă sub investigație pentru consum de droguri din cauza unui articol în care se spunea că un martor l-ar fi văzut fumând marijuana, Wonho a vorbit cu Dispatch și a clarificat povestea vieții sale. Interviul complet îl găsiți aici.

După cum spuneam, Dispatch l-a invervievat pe Wonho în luna februarie, când acuzațiile de consum de marijuana era încă valabile: „Da, îmi recunosc trecutul. Am fost copilăros. Încerc să nu mai trăiesc așa. Mă gândesc doar la ceilalți membri, la grup, la fanii noștri. Nu fumez marijuana. Poliția investighează asta în prezent. Când mi se va dovedi inocența, vă rog să îmi scrieți povestea.”

Apoi a vorbit despre iubirea lui față de fanii săi: „Am primit ceva numit iubire. Deci cel puțin nu vreau să îi dezamăgesc.”

El a continuat: „Defapt nu mă simt deloc liniștit. Pentru că îmi cunosc vina…Orice cuvinte ar fi doar scuze. Am greșit. Deci fac tot ce pot să nu trăiesc așa. Vreau să îmi cer scuze și să clarific neînțelegerile. Și vreau să câștig această iertare. „

Apoi a spus povestea copilăriei sale: „Până la vârsta de 20 de ani, trăiam într-un mic apartament închiriat. Bunica mea stătea în dormitor deci tata, mama și fratele meu trebuiau să stea în sufragerie împreună. Atunci nu știam că asta era sărăcie.”

Apoi, când a mers la școală, nu s-a înțeles cu prietenii săi. A fost hărțuit. A fost făcut de alții să se simtă nefericit, în mod repetat. Wonho era un copil timid cu multe temeri: „Într-o zi m-au hărțuit că eram murdar, în alta pentru că eram plictisitor. Ca să fiu sincer este o amintire pe care nu vreau să o pomenesc. Cu alte cuvinte, eram un proscris. Nici casa mea nu era un loc liniștit. Pentru că părinții mei se certau des. Deci am petrecut mult timp afară din casă, zilnic. Apoi am cunoscut niște băieți mai mari pe care nu îi știam, din cartier, și am început să mă țin după ei.”

Apoi, nimeni nu l-a mai hărțuit. Defapt, simțea că el era cel care îi speria pe aceștia. Și spune că îi plăcea că îi făcea pe alții să nu se simtă în largul lor în preajma lui:  „Într-o  zi, m-am întâlnit cu un prieten care obișnuia să se lege de mine. În mod inconștient am tresărit (să mă feresc). Dar prietenul acela mi-a spus primul: Hoseok, îmi pare rău. Deodată m-am simțit bine. Deși nu ar fi trebuit…”

Wonho a încetat să mai fie un  proscris. Dar nu era fericit. Chiar și personalitatea lui s-a schimbat. A fost în perioada când era la liceu: „Și atunci părinții mei se tot certau. Am simțit că nu mai pot respira. Și brusc nu am mai simțit speranță acasă. Am plecat de acasă fără niciun plan. Atunci nu știam prețul familiei. „

Lumea de afară era și mai periculoasă. El a cunoscut niște prieteni și lucrurile au luat o turnură neașteptată. Prietenii lui au fost pedepsiți pentru furt special. Wonho a primit doar cererea de a fi liber dar supravegheat: „Nu vreau să dau vina pe prietenii mei. Pentru că a fost și alegerea mea acolo. Știu că asta sună ca o scuză, dar am fost imatur. Este vina mea. Am greșit. Îmi pare rău.”

Viața de adolescent a lui Wonho a fost goală. Apoi în clasa a doua din liceu a întâlnit-o pe Jung Da Eun:Ne-am apropiat destul de repede. Am devenit amândoi modele de probă. Daeun m-a ajutat mult. M-a încurajat să visez să devin cântăreț. Înainte de a împlini 20 de ani, Wonho, nu, Hoseok, era dur. A dat vina pe viață și a luat-o pe alte drumuri. Dar după 20 de ani, Lee Hoseok, nu, Wonho, s-a schimbat. A înfruntat realitatea și a devenit mai bun. I-am văzut pe unii prieteni cum se antrenau ca nebunii. Visau ceva ce se numește „vis”. Mi-a fost rușine. Eu trăiam doar învinuindu-i pe alții. Deci am promis.. că nu îmi voi mai pierde timpul așa.”

Apoi Wonho a început să repete zi și noapte. A mers la companie ori de câte ori putea. Când avea nevoie să repete singur, se ducea pe scările de urgență și repeta acolo. „Cu colegii mei stagiari dansam și cântam noaptea. Nu a fost greu. Pentru că aveam și speranța unui viiitor. Eram fericit. Și eram fericit și să trăiesc împreună cu ei. Am învățat multe 4 ani.”

Apoi el a debutat cu MONSTA X în 2015.

Și Wonho alerga pentru viitor și în 2019. Dar trecutul său i-a pus o piedică. Acuzațiile de datorii, furt și consum de marijuana în 2013: „Este vina mea, dar sunt și multe neînțelegeri. Desigur este ceva ce nu pot poate fi schimbat/reversat. Să fii într-un asemenea mediu nu înseamnă să exagerezi. Am reflectat mult cât eram eliberat condiționat (pentru furt special). „ Wonho nu mai oferă scuze. Își recunoaște trecutul și îi pare rău pentru el. Dar cu privire la consumul de marijuana, le l-a negat cu tărie. El nu s-a atins niciodată de droguri: „Admit problema din trecutul meu. Dar ce nu e, nu e. Nu am fumat niciodată marijuana. Și am explicat asta clar poliției.”

După o investigație de 5 luni, a fost publicată o declarație prin care se anunță că toate acuzațiile pe numele său sunt retrase. Și  polițiștii au mers mai departe și l-au investigat și pentru consum de alte droguri, dar nici acolo nu a găsit nimic.Wonho a părăsit grupul în luna octombrie: „Chiar am dat totul pentru pregătirea noului album. Chiar nu suportam ideea ca MONSTA X să pice din cauza  mea. Am crezut că să mă retrag mai devreme era singurul drum pentru ca trupa să mai poată trăi. Am vrut să blochez toate pagubele cât de bine am putut.”

Încă ceva, Monbebe au fost în această decizie: „Pot vorbi despre asta cu încredere. După ce i-am întâlnit pe Monbebe, viața mea s-a schimbat mult. Am știut cum este să fii iubit. Vreau să îmi trăiesc viața chiar și mai bine, în fiecare zi.’

Potrivit lui, nu i-a avut decât pe Monbebe, Viața lui zilnică era să compună, să facă sport, și comunicarea (cu Monbebe). El chiar vorbea câte 3-4 ore în timpul turneului mondial cu Monbebe via VLive : „Defapt a fost prima dată când am simțit această căldură.  Deci nu vreau să îi dezamăgesc. Vreau doar să fac lucrurile care le plac fanilor. Vreau să le returnez iubirea. Dar..” El și-a reamintit trecutul și s-a întrebat ce poate face. Și singurul lucru pe care l-a putut face a fost să se retragă. Se gândise că măcar acest lucru ar putea să ușureze puțin durerea fanilor: „Le-am făcut multe promisiuni fanilor. Le-am spus că întotdeauna voi fi alături de ei. Îmi pare rău că tot ce am putut face a fost să vă părăsesc așa. Cu toate astea, trăiesc doar uitându-mă către voi… „

Apoi a explicat de ce poate doar să facă asta: „Mi-am trăit viața în trecut ca Lee Hoseok, iar acum ca Wonho. Dar Wonho este răspunzător pentru ce a făcut Hoseok? În final, trecutul meu v-a rănit. Vreau să vă fac sufeința mai ușoară.

Wonho nu a ieșit din casă multă vreme. I-a fost frică să iasă din casă, pentru că mișcările sale ar fi putut să îi afecteze pe cei din jurul său, deci a trăit ținându-și respirația. Apoi a fost eliberat de orice acuzație cu privire la consumul de marijuana. A spus că a fost o ușurare: „Chiar și acum nu îmi pot uita fanii. Ar fi trebuit să vă tratez mai bine. Vreau doar să vă spun că îmi pare rău, de aceea fac acest interviu.”

 

 

Sursa: https://www.dispatch.co.kr

 

Un gând despre „Wonho clarifică trecutul său într-un interviu cu Dispatch

  1. Joopreme

    Si in 2015 au fost articole despre trecut sau, atunci nimeni nu a facut zarva pt.ca nu se știa de Monsta x nimic inca și totul a fost ingropat. Ma bucur ca a dat acest interviu, el este nevinovat și din punctul meu de vedere nu ar fi trebuit să părăsească grupul. Avea nevoie de un hiatus ca sa isi clarifice problemele. Internetul este confortabil pentru unii și le place sa rada sau sa faca mișto în general, fără să cunoască cazul, problema sau persoana… iți trebuie mult curaj sa vb. despre situația ta și sa incerci sa fii cat mai transparent posibil de dragul fanilor….Lumea va arunca cu pietre in tine la cea mai mică greșeală fără să se uite la paiele din ochii lor, doar pt simplul motiv ca esti idol. Sper ca starship sa aiba grija de el si sa il reintroducă în grup…pt ca a dat dovadă ca s-a schimbat și a muncit enorm sa ajunga unde este acum (Ce inseamna sa fii idol) Anturajele din adolescență sau prietenii care ii avem atunci nu ne definesc ca oameni în viitor.. se aplica doar ” spune-mi cu cine te întâlnești ca sa iti spun cine esti” Am plâns o săptămână la plecarea sa, dar ..daca se va întoarce voi plânge o lună. Monsta X este grupul meu special pe care mi l-am dorit în atâția ani de Kpop și sper să reziste cât mai mult pe piața muzicală.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s