[CCC] Credeți că idolii se ceartă între ei?

Image result for kim sejeong gif

Din categoria „teorii conspiraționale ale internauților coreeni”. Ce mai putem face dacă tot stăm acasă în carantină? Să discutăm dacă se ceartă sau nu idolii între ei.

Autorul postării a întrebat comunitatea online Pann dacă, în opinia lor, idolii se ceartă între ei și chiar a venit cu niște cazuri posibile:

Exemplul 1: Într-o emisiune de supraviețuire, vor debuta cei din top 20. Când se află în procesul de a forma trupa, cel de pe locul 1 știe că e cel mai faimos, așa că ar putea să se uite de sus la restul membrilor. Top 10 sunt conștienți de faptul că au o popularitate medie, însă se uită de sus la cei care se află pe locurile inferioare lor. Stagiarii din top 20 suferă de un complex de inferioritate.

Exemplul 2: Când idolii au o adunare de grup, cel mai faimos membrul (idolul principal) probabil e „șeful”, iar membrii mai puțin faimoși se simt prost. Din moment ce trupa se ține pe acel membru popular, ceilalți, inferiori acestuia, vor fi priviți de sus de către el.

Exemplul 3: Într-o emisiune de divertisment, se întâlnesc membrul A și membrul B din trupe diferite. Însă, din moment ce A face parte dintr-o trupă de top, iar B dintr-o trupă mai puțin faimoasă, A probabil gândește „ah, B ㅋㅋ nu e la fel de faimos ca mine”.

Autorul i-a îndemnat pe internauți să voteze (+) dacă cred că idolii se ceartă și cu (-) dacă nu se ceartă.

[+449][-13]

1. [+175, -5] Cred că certurile cu alte trupe sunt mai grave, decât cele din cadrul unui singur grup.

2. [+128, -1] Peste tot vor avea loc certuri și neînțelegeri

3. [+79, -1] Sunt și ei oameni, de ce nu s-ar certa?

4. [+49, -2] Dacă ași fi în „Produce 101” și m-aș afla pe locul 5-7, aș încerca să mă împrietenesc mai degrabă cu stagiarii de pe primele locuri, decât cu cei inferiori mie.

5. [+32, 0] Singur că se ceartă. Toți ajung împreună pentru că e vorba de business și popularitatea lor e comparată zi de zi. Chiar și oamenii tratează diferit idolii faimoși și cei mai puțin faimoși. Nu-ți mai fă iluzii, crezând că toți idolii și companiile sunt ca o „familie”.

6. [+25, 0] În dependență de personalitatea membrilor, e posibil ca exemplul 1 și 2 să nu aibă loc (cred că trupele care promovează împreună de multă vreme deja, la sigur nu se confruntă cu așa ceva), dar exemplul 3 cu siguranță are loc ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Chiar circula o poveste despre cum Kim Sejeong era apropiată de o vedetă, pe vremea când făcea parte din I.O.I, dar apoi a fost ignorată când s-a alăturat trupei gugudan, ce nu a avut succes.

sursă

5 gânduri despre „[CCC] Credeți că idolii se ceartă între ei?

 1. Joopreme

  Nu imi place ideea de centru, de idol principal …ceilalți ce sunt umplutura? Cred ca toti membrii unui grup pot fi puși în valoare indiferent de câți are. Nu imi va plăcea niciodată un grup care are centru.

  Apreciază

  Răspunde
 2. FULLMOON

  Si eu am venit datorita gif.ului, si sincer, nu cred ca membrelor din gugudan le pica bine, știind ca, ele fiind in hiatus de un si….Dar Sejeong primește un album solo, plus ca a mai facut si parte dintr.un unit, si mai si joaca in drame, a mai avut si inainte o melodie solo produsă de Zico…Si cireasa de pe tort, ea canta cel mai mult din melodiile trupei, sa nu uitam line.ul de la „the boots”( trupa asta are niste voci atât de bune!)

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s