[CCC] Talentul este un factor important pentru idoli

Image result for jisoo and jennie gif

Internauții coreeni s-au adunat la discuții sub o postare de pe comunitatea online Pann, cu subiectul „ai nevoie și de talent, dacă vrei să obții succes”.

Autorul postării a început prin a scrie: „Indiferent cât de bine arăți, dacă nu ești talentat pe scenă, nu vei ieși în evidență. Sunt idoli care, imediat cum îi vezi, te fac să te gândești „s-au născut pentru a fi idoli” și, de obicei, ei ajung a fi cei mai populari. asta e o lege de neschimbat.”

[+250][-7]

1. [+222, -17] De acord. Chiar și în BLACKPINK, avem acea frumusețe tradițională ca Jisoo, însă Jennie, care e mult mai talentată, e mai populară decât ea. Văzând asta, îți primești răspunsul.

2. [+143, -5] Chiar și la școală, cei mai populari sunt elevii care, chiar dacă nu arată foarte bine, sunt amuzanți și prietenoși. ㅋㅋㅋㅋㅋ E un caz similar.

3. [+120, -3] Dacă vei intra în fandomul cuiva datorită talentului său, îți va plăcea tot mai mult de el, odată ce ajungi să-l cunoști mai bine și așa va ajunge să fie biasul tău… Vorbesc din experiența mea.

4. [+85, -7] După cum și comentariile de mai jos spun, e același lucru ca în cazul lui Soojin și Miyeon din (G)I-DLE.

5. [+71, -79] E adevărat, dacă te uiți la Jin și Jimin, își primești răspunsul.

6. [+66, -1] Și Haechan din NCT e așa.

7. [+63, -1] Chiar e adevărat, însă dacă ești unul dintre cei mai frumoși idoli din industrie, indiferent dacă ești talentat sau nu, vei atrage imediat atenția publicului și toți vor discuta despre tine. De exemplu, Cha Eunwoo și Irene… sinceră să fiu, nu pot spune nimic despre talentul lor, însă doar prin înfățișarea lor nu au nicio concurență.

sursă

7 gânduri despre „[CCC] Talentul este un factor important pentru idoli

 1. ar.my

  Sincera sa fiu ,am observat ca de mult timp oamenii o trag pe jisoo in jos spunând că nu este talentată.Ok ,poate nu este o dansatoare wow ,dar lucrul pe care îl uita toti este faptul ca jisoo a fost întotdeauna cea mai stabilă dintre voci.Cu toate ca ei ii se oferă mereu cele mai puține versuri, fata de celelalte membre ea este mult mai stabilă la voce ,este doar opinia mea si am tras concluzia din mr-uri removed in care le poti vedea adevărata voce si de astfel stabilitatea vocilor lor.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. hyunamyou

   Draga mea, video-urile cu „mr removed” se fac de obicei sa se vada daca se canta live, ele nu merg cand vine vorba de stabilitate, BP este o dovada(am vazut si la Big Bang in trecut), au prestatii 90% live care se aud mai rau in video-urile de genul, bine, unii mai si modifica, dar ma rog… Poti sa le auzi in alea live direct, sunt. Si daca vorbim de stabilitatea la Jisoo, de multe ori a fost vorba si de cantitatea si dificultatea versurilor, conteaza si asta, daca vorbim si de rap, si Lisa si Jennie au fost stabile mai mereu. In prezent toate sunt cam la acelasi nivel in stabilitate, nu sunt perfecte, sunt okay, acum mai are cate una si o zi mai proasta, dar na. Si sa stii ca popularitatea nu vine dupa stabilitate, Jisoo are talent, cei care spun ca nu are sunt pur si simplu hateri sau nu stiu ce este ala talent, sunt celerbitati pop mari care cateodata nu sunt stabile, dar nu conteaza. Se spune multe prostii, nu trebuie sa le asculti pe toate.

   Apreciază

   Răspunde
 2. C.Moraru 💜 -> 🐉&🐰&🌹&💎

  Pai Jennie e mai populară decât Jisoo nu datorită faptului ca ar fi mai talentata, ci fiindcă este mai carismatica. Are ceva care te atrage ca un magnet, e senzuala, sexy, are încredere in ea și știe cum sa se joace cu publicul pentru a-i atrage atenția, in schimb Jisoo e mai puțin îndrăzneața pe scena. Asta e diferența!
  La fel și in cazul lui Jin și Jimin, Jin are frumusețe tradiționala, pe când Jimin are acea prezenta scenică care te face sa nu-l scapi din ochi! Știe sa se facă remarcat, are atitudine!

  Apreciază

  Răspunde
  1. hyunamyou

   Bine zici, Jennie este talentata, dar nu ar fi atat de populara fara carisma aia. Si la fel si in cazul lui Jimin. Exemplul care mai in vine in minte este Daniel si competita aia care l-a facut faimos, acolo la inceput nimeni nu ii dadea atentie pt talentul sau infatisarea lui, el le-a castigat mai mult prin comportament, apoi au venit usor si restul.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s