Moon Ga Young și Baek Ye Rin roagă internauții să semneze o petiție pentru a se dezvălui identitățile utilizatorilor ‘Nth room’

Actrița Moon Ga Young și cântăreața Baek Ye Rin îi roagă pe internauți să semneze o petiție pentru a se dezvălui identitățile utilizatorilor ‘Nth room’.

Pe 20 martie, Moon Ga Young a postat pe Instastory o captură de ecran a unei petiții online care urmărește dezvăluirea identității celor care folosesc „Nth room”. Baek Ye Rin i-a urmat gestul și a postat și ea o captură de ecran pe Instastory pe data de 21 martie, rugând internauții să semneze.

„Nth room” este o serie de grupuri de chat în care se distribuie videoclipuri pentru adulți ilegale și videoclipuri cu conținut violent, exploatând femei în schimbul banilor. Infractorii au creat aceste chat-uri în care erau ținute datele personale ale victimelor pentru a le face să se supună. Utilizatorii trebuie să plătească pentru a avea acces la aceste grupuri. Cele mai multe comenzi erau cereri cu conținut sexual și violent, cum ar fi introducerea unei foarfece în vagin. Din cele 74 de victime, 16 erau minore.

Creatorul grupului original „Nth room” este necunoscut și încă în libertate. Cu toate acestea, unul dintre principalii infractori, care folosea pseudonimul „Baska”, un bărbat coreean cu vârsta între 20-30 de ani, a fost capturat de poliție pe 19 martie. Mulți oameni cer poliției să i se dezvăluie identitatea și să îl pedepsească sever și semnează petiția pentru a afla și identitățile celorlalți utilizatori.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s