BTS, ITZY și Red Velvet sunt singurele trupe care au realizat acest lucru la emisiunea „Inkigayo”

Imagini pentru red velvet

În ultima vreme, foarte mulți artiști k-pop au lansat melodii, însă puține dintre acestea au reușit să înregistreze rezultate surprinzătoare în cadrul emisiunii muzicale de la SBS, „Inkigayo”! Potrivit rapoartelor, BTS, ITZY și Red Velvet sunt singurele trupe de idoli care au reușit să facă ceva de-a dreptul uimitor, dar despre ce anume este vorba?

Ei bine, despre punctele acumulate în timpul unei singure săptămâni de evaluare!

În urmă cu ceva timp, producătorii celebrului show muzical au făcut schimbări în ceea ce privește sistemul de atribuire a punctelor, iar BTS, Red Velvet și ITZY sunt singurele grupuri care au reușit să adune mai mult de 10.000. Prima trupă care a făcut asta este cea de la SM Entertainment. Red Velvet a adunat 10028 de puncte cu melodia „Psycho” pe 5 ianuarie 2020.

Cea de-a doua piesă care a avut posibilitatea de a strânge mai mult de 10.000 de puncte, și cele mai multe până în prezent, este „ON” de la BTS. Pe 8 martie 2020, cântecul obținea locul 1 cu un total de 10627 de puncte.

Cea de-a treia piesă care se poate lăuda cu un rezultat similar este „Wannabe” de la ITZY. Pe 22 martie 2020, cântecul a obținut premiu mare al spectacolului cu cel 10108 de puncte adunate pe parcursul ultimei săptămâni de evaluare.

Felicitări tuturor!

surse: smmassmedia + wikipedia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s