Directorul Ahn de la ‘Produce’ dezvăluie că nu a manipulat voturile de dragul agențiilor + oferă adevăratul motiv

Directorii executivi Ahn Joon Young și Kim Yong Bum, ai emisiunii ‘Produce‘ de pe canalul Mnet, au avut astăzi procesul.

Cei doi au fost puși sub acuzare pentru fraudă. Printre ceilalți directori care au luat parte la emisiune, se numără și 5 directori ai altor agenții de entertainment, fiind acuzați de malpraxis și solicitare necorespunzătoare prin mituirea lui Ahn.

Procurorii au dezvăluit că au ales agențiile de la apelurile înregistrate a lui Ahn, dar și în funcție de stagiarii care au câștigat un loc în trupele emisiunii sau care au rezistat mult în program. Cu toate acestea, Ahn a spus: „Am manipulat clasamentul din cauza presiunii succesului show-ului și a evaluărilor. Nu am făcut-o din cauză că am luat mită de la agenții”.

Avocații agențiilor implicate au declarat: „Este adevărat că i-am oferit mici atenții, dar nu am vorbit despre program. Puteți doar să vă uitați la membrii ședinței pentru a vedea că nu este impropriu. Este adevărat că i-am dat cadouri, dar a fost doar să-i cerem să-și arate interesul. Nu i-am cerut timp în plus pe ecran pentru stagiarii noștri, să știm cântecul emisiunii mai devreme decât ceilalți sau să îi punem mai sus în clasament. Nu există nici o dovadă”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s