Big Hit Entertainment oferă o declarație oficială despre turneul trupei BTS, „Map of the Soul”

Big Hit Entertainment Releases Official Statement On Future Of BTS’s “Map of the Soul” Tour

Big Hit Entertainment a publicat o declarație cu privire la posibile modificări ale turneului mondial al grupului BTS, ca urmare a pandemiei COVID-19.

În data de 24 martie, agenția a lansat o declarație oficială:

Bună, suntem Big Hit Entertainment.

Am dori să vă oferim o actualizare a pregătirilor pentru turneul ‘Map of the Soul’.

Urmărim îndeaproape situația din țările și orașele care fac parte din turneul nostru. Odată cu răspândirea globală a COVID-19, în unele țări și orașe, nivelul de imprevizibilitate devine din ce în ce mai ridicat pentru pregătirea spectacolelor. Ca urmare a circumstanțelor globale actuale, anticipăm că trebuie să facem modificări în programului turneului.

Orice anulare sau reprogramare se va baza pe o politică de cooperare deplină cu îndrumările și directivele guvernelor naționale și locale și a locurilor de concert pentru a asigura sănătatea și siguranța tuturor. Facem toate eforturile pentru a continua cu concertele planificate, atunci când este posibil, cu toate acestea, detaliile cu privire la orice modificări vor fi furnizate separat pentru fiecare regiune.

De asemenea, concepem planuri de a asigura datele și locațiile pentru organizarea turneului BTS „Map of the Soul” din Seul atunci când situația se va stabiliza. Vă cerem înțelegerea, deoarece continuăm să ne străduim să oferim o experiență nouă și mai bună ca niciodată pentru turneul „Map of the Soul” tuturor fanilor noștri care, fără îndoială, au fost dezamăgiți de anulările recente.

Vom continua să acordăm prioritate sănătății și siguranței artiștilor și fanilor noștri și vom face tot posibilul pentru a păstra promisiunile pe care le-am făcut. Încă o dată,  solicităm înțelegere și sprijin din partea tuturor fanilor care așteptau cu nerăbdare turneul „Map of the Soul” al trupei BTS. 

Vă mulțumim.”

Turneul era programat să înceapă cu orașul Seul, în data de 11, 12, 18 și 19 aprilie, dar toate au fost anulate din cauza coronavirusului. BTS urmează să înceapă concertele din America de Nord la sfârșitul lunii aprilie, mergând și în Europa și Japonia până când turneul se va încheia în septembrie.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s