„From Zero” de la MONSTA X obține locul 1 în Topul Billboard World Digital Songs, fanii arătându-și astfel susținerea față de Wonho

La 3 ani după lansarea sa, „From Zero” de la MONSTA X, urcă în clasamente și devine primul cântec al grupului care obține locul 1 în Topul Billboard World Digital Songs. Melodia este scrisă, compusă și aranjată de Wonho.

Melodia a fost lansată în noiembrie 2017 și face parte din albumul „The Code”,fiind o melodie secundară. Ea are o semnificație specială pentru fanii trupei MONSTA X, deoarece, pe lângă faptul că are un sunet incredibil de bun, a fost făcută în integralitate de Wonho, care a fost obligat în octombrie 2019 să părăsească trupa, în urma unor false acuzații. Totodată, mesajul melodiei este unul de speranță, fanii identificându-se foarte bine cu dorința de a porni totul „de la zero”, așa cum indică și titlul cântecului.

Hitul a devenit astfel o oportunitate pentru fanii Monbebe de a transmite un mesaj puternic de speranță și de susținere față de MONSTA X și Wonho în mod special, aceștia propulsând melodia până pe locul 1 în Billboard World Digital Songs. Este primul hit de la MONSTA X care obține poziția numărul 1 în acest clasament. Trupa obținuse anterior locul 4 pentru “Beautiful” “Jealousy” și “Shine Forever.” Hiturile“Follow” și “Alligator” au ajuns până pe poziția 5 în același clasament.

În 15 martie, la o zi după anunțul că Wonho este eliberat de orice suspiciune de consum de marijuana, “From Zero” a devenit și melodia cel mai bine clasată de la MONSTA X în topul iTunes Top Songs for All Genres, clasamentul iTunes pentru toate genurile  din SUA, și a urcat sus în topurile iTunes din peste 30 de țări.

Felicitări MONSTA X și Monbebes!

Surse: hellokpop, twitter, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s