Copilul actor, Kim Yoo Bin, este criticat pentru postarea lui despre cazul ‘Nth Telegram Room’ + tatăl său se roagă ca publicul să-l ierte

Actorul copil, Kim Yoo Bin, în vârstă de doar 15 ani, a fost supus unor controverse puternice după ce a făcut o postare pe rețelele de socializare despre cazul “Telegram’s #N Group Chat” (grupul de chat #N de pe Telegram).

La rândul său, tatăl lui Kim Yoo Bin a ajuns să se plângă și să ceară publicului „să-i ierte fiul”, susținând că un prieten apropiat i-a spus știrile lui Yoo Bin despre grupul de chat și că: „a postat pe rețelele de socializare fără să știe exact despre ce a fost vorba, fără să știm pe deplin problema. Acesta trece printr-o perioadă grea de când a fost dezvăluită identitatea sa. Vă rugăm să-l iertați”, a mai spus tatăl său.

Kim Yoo Bin a postat pe pagina sa de Facebook, în data de 24 martie, un mesaj plin de cuvinte urâte, care spunea: „Am văzut eu grupul de chat? Voi, nenorociților! Ei spun că sunt acolo 270.000 de jigodii și crezi că tu nu ai putea fi una dintre ele? #Dacă_Eu_Sunt_Un_Agresor_Voi_Sunteți_Niște_R*hați” 

După ce a primit critici dure pentru postarea sa, Kim Yoo Bin și-a cerut scuze: „Îmi pare rău pentru toți cei pe care i-am jignit cu postarea fără să mă gândesc”. Kim Yoo Bin a debutat în 2013 la Operă și a devenit popular prin faptul că a jucat în emisiunea de pe EBS, ‘Mukbo Dinosaur Tino’ în 2014.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s