Joohoney din MONSTA X l-a vizitat pe Minhyuk la “Inkigayo” + a povestit despre pauza sa și le-a vorbit fanilor

Joohoney a anunțat că revine în activitate și este primul membru al trupei MONSTA X care l-a vizitat pe Minhyuk la filmările pentru “Inkigayo”, pentru a-și arăta sprijinul. Filmulețul în care apar cei doi conține și mesaje pentru fanii Monbebes, care au sărbătorit global pe Twitter revenirea lui „Honey”.

În 25 martie, pe contul Vlive al trupei MONSTA X a fost prezentat un videoclip de 16 minute în care membrul Joohoney a mers să îl vizitez pe Minhyuk la filmările de duminica trecută, acesta din urmă fiind unul din prezentatorii show-ului SBS “Inkigayo.” Joohoney a fost în pauză din cauza problemelor de anxietate, dar este pregătit să revină la activități alături de MONSTA X.

În filmuleț, Joohoney se oprește mai întâi la o cafenea pentru a-i cumpăra lui Minhyuk băutura favorită, brown sugar bubble tea, cafea și gustări.

În timp ce își aștepta comanda, Joohoney a vorbit despre mai multe lucruri, inclusiv despre pandemia de coronavirus și ținuta pe care o purta. Întrebat unde vrea să meargă îmbrăcat așa, el a răspuns: “Undeva cu muzică. Vreau să ies afară, dar toți trebuie să fim atenți zilele astea. Pentru Monbebes ai noștri din străinătate, nu pot face multe lucruri pentru voi, dar cred că vă pot da putere spunându-vă ceva. Vă rog să rezistați acolo și aveți grijă să folosiți dezinfectantul de mâini.”

După ce a citit cuvintele de neon din cafenea, idolul a spus: “Mă simt bine când citesc fraze drăguțe ca acestea. Sunt foarte curios ce fac Monbebes acum și îmi e și mi-e dor de voi. Deci iau lucrurile astea și merg la fan café să vă citesc reacțiile. Citesc mult despre stările și reacțiile Monbebes. Pot folosi asta pentru a scrie cântece.”

El a continuat: “Cât m-am odihnit m-am oprit complet din scrisul de cântece. Am oprit totul și am abandonat tot. Am mâncat când am vrut, am dormit când îmi era somn, și am petrecut mult timp acasă. Un lucru pe care l-am realizat a fost de ce oamenilor le place să stea acasă. A fost atât de drăguț să stau acasă.”

“Este drăgut să te întâlnești cu oameni și să vorbești cu ei, dar m-am uitat la Netflix, filme și drame, confortabil, acasă” a spus Joohoney. “Pentru că trăim într-o societate bună, am comandat ce îmi doream să mănânc. Am făcut multe lucruri diferite. Am mâncat țipar fript. Am mers la shopping, ceva ce îmi place să fac din când în când. Atunci când mergeam pe afară și  vedeam mâncare care părea gustoasă, pur și simplu intram și mâncam singur. Îmi place să mănânc singur.”

El a adăugat: „Am făcut și sport frecvent. Exercițiul fizic mi-a dat foarte multă putere și m-a ajutat și pe plan mental.”

Joohoney a luat apoi băuturile și s-a îndreptat spre studioul de înregistrări SBS  mergând la cabina lui Minhyuk. „Joohoney este primul membru care a venit să mă susțină”, a spus Minhyuk zâmbind.

Idolul s-a minunat de băuturile și gustările pe care Joohoney le-a adus și cei doi membri au stat puțin împreună. Minhyuk a spus: „Am crezut că stai pe partea aceea, așa că am continuat să mă uit într-acolo, dar nu erai acolo. Defapt stăteai chiar în față.”

Joohoney a comentat: „Pot urmări spectacolele multor oameni pentru prima dată după multă vreme. Voi învăța multe în timp ce mă uit. Dar sunt pentru prima oară într-o cabină de schimb după ceva timp, așa că mă simt puțin ciudat.” Minhyuk l-a încurajat, spunând: „Ia- ca pe o repetiție. Mulțumesc mult Joohoney că ai venit. ”

Minhyuk l-a întrebat apoi dacă a cumpărat ceaiul care îi place și a zâmbit când și-a văzut băutura preferată. Cei doi s-au distrat discutând și împărtășind un pachețel de snacks-uri.

Vorbind despre ce a făcut grupul, Joohoney le-a spus fanilor: „Ne pregătim pentru concertul nostru. S-a spus că concertele MONSTA X sunt distractive, nu? Astfel, pregătim o mulțime de spectacole distractive. Vei fi atât de surprinși. Atât de surprinși. Vă veți trezi în picioare în timp ce ne urmăriți.” Minhyuk a comentat: „Le-ai dat prea multe spoilere. A fost suficient.”

Joohoney s-a bucurat de o masă la cantina de la Inkigayo și și-a încheiat vizita făcând selfie-uri cu Minyhuk, pe care le-a  postat ulterior pe contul de Twitter al grupului. Întregul filmuleț îl puteți urmări dând click aici. 

Fanii MONSTA X au făcut o adevărată petrecere pe Twitter pentru a sărbători revenirea lui Joohoney, numită #JOOPOKALYPSE, hashtag-ul ajungând pe locul 1 în trendurile mondiale. Pentru ziua respectivă, conturile de Twitter ale fanilor Monbebe au avut această poză de mai jos, ceea ce a creat multă confuzie online, fiind o ocazie de a se distra și de a-i arăta lui Joohoney cât de dor le-a fost de el.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s