Coregraful care a lucrat la piesa „Kick It” a NCT 127 mărturisește că Taeyong a venit cu una dintre cele mai bune mișcări ale coregrafiei

NCT 127’s “Kick It” Choreographer Reveals One Of The Coolest Moves Was Taeyong’s Idea

Potrivit coregrafului Koosung Jung, Taeyong, liderul trupei NCT 127, este geniul din spatele uneia dintre cele mai bune părți ale coregrafiei pentru melodia „Kick It”!

Într-un interviu recent realizat alături de colega de branșă, Mina Myoung, Koosung Jung a vorbit despre experiența sa de a lucra la coregrafia celei mai recente melodii a trupei NCT 127. La un moment dat, acesta a dezvăluit povestea din spatele a ceea ce el a numit „secvența de acțiune” a coregrafiei.

Unul dintre cele mai memorabile momente ale coregrafiei, cel care seamănă cu o mișcare de arte marțiale, are loc la finalul pauzei de dans a melodiei. În timp ce toți ceilalți membri stau aranjați într-un cerc, Mark pare că se luptă și îi învinge pe rând ca, mai apoi, acesta să se folosească de coapsa lui Taeyong pentru a sări către centrul scenei cu o lovitură dramatică.

Koosung Jung a explicat: „Mark vine în centru și pare că el este personajul principal într-o scenă de luptă. Acesta îi lovește pe restul membrilor, fiind învinși cu toții. Am vrut să portretizez această acțiune prin dans.”

Coregraful a continuat: „Totuși, există un moment în care Taeyong se întinde pe podea, iar Mark sare de pe genunchiul său. Acea parte nu exista în coregrafia originală cu care venisem eu.”

Acesta a dezvăluit apoi că Taeyong a venit cu ideea de a adăuga această secvență pentru a face întregul moment chiar mai culminant.

Koosung Jung a afirmat: „Taeyong este foarte pasionat și este o persoană care are o mulțime de idei. El însuși a venit cu această idee spunând „Cred că momentul ar prinde cu adevărat viață dacă Mark m-ar folosi pentru a sări.”

Coregraful a adăugat: „I-am spus „Acest lucru ar aduce cu siguranță un aspect grozav coregrafiei, dar pare puțin periculos. Ar putea fi periculos pentru tine să execuți această mișcare în timpul fiecărei prestații. Ai fi de acord cu asta?”, la care el a răspuns „Bineînțeles, o pot face.” Așa că i-am spus lui Taeyong „Voi doi ar trebui să vorbiți separat și să decideți în funcție de cum considerați că este mai bine.” I-am lăsat pe ei să decidă. Mai târziu, am văzut în cadrul emisiunilor și a videoclipului lor muzical că Mark a pășit pe genunchiul lui și a aruncat un pumn în timpul săriturii.”

Koosung Jung a continuat laudându-l pe Taeyong pentru aptitudinile sale în ceea ce privește dansul, pe care le-a descris ca fiind asemănătoare cu ale coregrafilor. Acesta a spus: „Este un dansator incredibil. Dansează la fel de bine ca și coregrafii. Și are foarte multe talente.”

Mai jos puteți urmări întreagă coregrafie pentru melodia „Kick It” a grupului NCT 127, iar la minutul 3:08 veți găsi elementul adăugat de Taeyong coregrafiei!

De asemenea, puteți urmări si interviul complet acordat de Koosung Jung alături de Mina Myoung, subtitrat în engleză!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s