6 actori în rol secundar care au atras atenția spectatorilor în 2020

Actores secundarios que llamaron la atención de los espectadores de dramas en 2020

De cele mai multe ori, actorii care primesc un rol secundar într-o dramă nu obțin toată atenția pe care o merită.

La prima vedere, poate părea că scopul lor în dramă e să sprijine pe actorii principali, dar mulți dintre ei sunt capabili să atragă atenția publicului prin cu jocul lor actoricesc. Iată câțiva actori în rol secundar din dramele din acest an care au atras atenția telespectatorilor cu actoria și prezența lor uimitoare:

Kwon Nara din „Itaewon Class”

În drama recent încheiată de pe JTBC, Kwon Nara a interpretat rolul lui Oh Soo Ah, prima iubire a lui Park Sae Roy (interpretat de Park Seo Joon). Actrița a arătat o chimie puternică cu Park Seo Joon, exprimând dragostea profundă a lui Oh Soo Ah pentru Park Sae Roy.

Lee Jae Wook din “I’ll Go to You When the Weather Is Nice”

Actorul a făcut o impresie bună cu puțin în urmă, când a jucat rolul lui Baek Kyung în mini-seria de pe MBC„Extraordinary You”, Seol Ji Hwan în „Search: WWW” și Marco în „Memories of the Alhambra”. În această dramă, Lee Jae Wook îl interpretează pe Lee Jang Woo, un om plin de simţul umorului și grijuliu, care locuiește în micul oraș Buk Hyeon.

Go Bo Gyeol din “Hi Bye, Mama”

Go Bo Gyeol joacă în prezent rolul lui Oh Min Jung în „Hi Bye, Mama”, cu Kim Tae Hee și Lee Kyu Hyung. Actrița este foarte lăudată pentru rolul ei în calitate de soție și mama vitregă. La început, drama a atras atenția publicului deoarece a fost prima dramă a lui Kim Tae Hee după o pauză de cinci ani, dar după ce telespectatorii au observat jocul actoricesc al lui Go Bo Gyeol, ea a ieșit în evidență ca una dintre cele mai memorabile actrițe în rol secundar de până acum.

Hwang Bo Ra din “Hyena”

Hwang Bo Ra a primit multe laude din parte spectatorilor pentru actoria ei plină de umor din serialul „Hyena” de pe SBS. Chiar dacă drama abordează tematica juridică, oferă şi secvențe comice cu aceasta.

Im Joo Hwan din “The Game: Towards Zero”

Im Joo Hwan a impresionat cu actoria sa în „The Game: Towards Zero”, interpretând rolul lui Ku Do Kyung, un medic legist care lucrează la Serviciul Național de Criminalistică. Este un perfecționist din cap până în picioare și emană o vibrație care îl face dificil de abordat. Im Joo Hwan a atras atenția ca un antagonist care într-un sfârşit își recunoaște faptele greșite.

So Ju Yeon din “Dr. Romantic 2”

În drama despre medici „Dr. Romantic 2 ”, So Ju Yeon a jucat rolul lui Yoon Ah Reum, o persoană foarte simpatică care face ca personalul Spitalului Dol Dam să râdă de personalitatea ei copilăroasa. Ea a atras atenţia pentru caracterul ei pozitiv și chimia uimitoare cu actorul Kim Min Jae.

Şi voi? Ce actor în rol secundar v-a atras cel mai mult atenţia?

Sursa: soompi.es

4 gânduri despre „6 actori în rol secundar care au atras atenția spectatorilor în 2020

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s