Jungkook din BTS și Armanto se întâlnesc?

JK dating Alex Armanto

Niște surse au dezvăluit că Jungkook din BTS și un model novice, numit Alex Armanto, sunt împreună.

Se crede că cei doi s-au cunoscut în luna august a anului 2019, timp în care trupa luase o pauză. De asemenea, se crede că poza de mai sus, ce îi prezintă pe amândoi, întâlnindu-se la o cafenea din Japonia, a fost piratată.

Potrivit surselor, Alex Armanto este un model coreean, de origine japoneză, care tocmai și-a început cariera în 2019, pozând pentru faimoasa revistă „Dazed”. Aceasta a apărut în pictoriale ale mai multor reviste printre care se numără și: „GQ Korea”, „Allure” și „CeCi”. Alex se pregătește să debuteze și în Japonia, mai exact pe coperta revistei „Anecan”.

În plus, se speculează ca Jungkook și iubita sa locuiesc împreună în apartamentul său, încă de la începutul anului 2020.

Fanii se pare că au păreri mixte în legătură cu relația celor doi. Aceștia au bănuit că Jungkook se întâlnește cu cineva pe nume Alex Armanto, după ce agenția Big Hit a încărcat un videoclip, intitulat „BANGTAN BOMB] 3J Unit Photo Shooting behind – BTS (방탄소년단)” pe canalul trupei, denumit BANGTANTV.

Videoclipul îi prezintă pe membrii BTS, Jungkook, J-Hope și Jimin, luând parte la o ședință foto. În videoclip, Jimin se auto-numește „Alex Armanto” și râde de Jungkook, numindu-l „Alex Armanto JK”. Fanii cred că prin asta, Jimin și-ar arăta suportul față de Jungkook și Alex.

Încă de la aflarea știrilor, fanii army din întreaga lume au început să susțină cuplul. Aceștia și-au arătat dragostea față de idolul lor, pe Twitter, folosind hashtag-ul  „#ForeverWithJungkook”(întotdeauna cu Jungkook). Cu toate acestea, câțiva au fost dezamagiți de alegerile mezinului, deoarece această veste a fost dezvăluită cu puțin timp înaintea lansării mixtape-ului său, „JJK”.

https://twitter.com/EuphoriaKim10/status/1245306795242868736

https://twitter.com/kithdiana/status/1245299371513712642

https://twitter.com/simpformingi/status/1245306444255289344

https://twitter.com/euphoricsoo/status/1245308900074614785

Odată cu apariția știrilor, Dispatch a primit mesaje și reacții din partea internauților pentru că l-a spionat pe idol și i-a dezvălui informații personale. În cele din urmă, cei de la Dispatch și-au cerut scuze, pe pagina de Instagram, precizând că vor afla cine a reușit să fure fotografia.

Între timp, Big Hit încă nu a confirmat relația celor doi.

#PăcălealăDe1Aprilie.

sursă: allkpop

7 gânduri despre „Jungkook din BTS și Armanto se întâlnesc?

  1. Sandra

    Ce bine a știut autorul articolului sa se folosească de clipul baietilor. Dar i-a scăpat ceva respectivei persoane. Jungkook nu a menționat când își lansează mixtape -ul. A spus ca în viitor, ca mai îndepărtat sau mai apropiat nu se știe, și asta a fost în 2018. De aici s-a dus păcăleala. Și la partea cu „agenția a încărcat”. Băieții se ocupa de canalul de yt nu BigHit. Ei postează toate nebuniile acolo când doresc.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s