Hyun Bin nu ar fi considerat „un tip chipeș” în Coreea de Nord?

Un YouTuber nord coreean a dezvăluit standardele vizuale ale țării sale de origine, susținâd că Hyun Bin nu ar fi văzut ca un ideal masculin de frumusețe în Coreea de Nord.

YouTuber-ul din Coreea de  Nord Park Yoo-seong a împărtășit un videoclip intitulat ‘Trei Lucruri de Care le e Frică Nord Coreenilor‘ pe canalul său de YouTube.

El a declarat pentru început că nord-coreenii sunt cel mai speriați de oamenii grași, explicând: „Nu există niciun fel de dietă în Coreea de Nord și doar oamenii din familii bogate au burțile mari. De aceea, standardele vizuale ale Coreei de Nord și Coreei de Sud sunt atât de diferite.”

El a continuat să explice, spunând: „Pentru bărbații din Coreea de Nord, faptul de a avea o constituție solidă este asociat cu a arăta bine. Oamenii care sunt slabi ca mine sunt tratați mai rău decât câinii. Sunt destul de sigur că nord coreenii nu ar spune că actorul Hyun Bin este chipeș. Le plac oamenii care arată ca actorul Ma Dong Seok. „

Ascultând comentariile sale, internauții sud coreeni au fost șocați și au spus: „Vorbești serios? Hyun Bin este ca unul dintre cei mai frumoși actori de aici din Coreea de Sud!„, „Mai multe șanse pentru mine să mă mărit cu Hyun Bin, cel puțin.”, „Am crezut că șarmul lui Hyun Bin e ceva universal. „, și altele.

Hyun Bin a jucat recent rolul unui ofițer nord-coreean, numit „Ri Jung-hyuk”, care s-a îndrăgostit de o moștenitoare sud-coreeană numită „Yoon Se-ri” (actrița Son Ye Jin) în drama mega-hit „Crash Landing on You” .

 

Sursa

2 gânduri despre „Hyun Bin nu ar fi considerat „un tip chipeș” în Coreea de Nord?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s