Kim Min Kyu a fost testat de COVID-19, dar încă n-au apărut rezultatele + Jooyeon din THE BOYZ a ieșit negativ!

În data de 4 aprilie, Jellyfish Entertainment a lansat o declarație oficială despre Kim Min Kyu, care a fost testat pentru COVID-19, deoarece a fost prezentator la emisiunea ‘The Show’ de pe MBC.

Agenția a dezvăluit: „Kim Min Kyu a fost supus testării pentru COVID-19. Ca o măsură suplimentară de precauție, unii dintre membrii personalului său au fost și ei supuși testării. Kim Min Kyu se află în prezent în auto-izolare în așteptarea rezultatelor testului său”. Jellyfish a mai adăugat că rezultatele vor fi dezvăluite luni, în data de 6 aprilie.

Între timp, în data de 2 aprilie, un membru al personalului grupului de fete EVERGLOW a fost testat pozitiv de Coronavirus. Se spune că acest membru al personalului a fost prezent în timpul unei înregistrări pentru emisiunea de pe SBS, în data de 24 martie.

La scurt timp, toate cele 6 membre ale trupei EVERGLOW au fost testate și au primit rezultate negative. pentru COVID19. Din cauză că membra Sihyun este prezentatoare oficială a emisiunii „The Show”, alături de Kim Min Kyu și Jooyeon din THE BOYZ, a fost nevoie ca și cei doi din urmă să facă testele pentru virus. Din fericire, membrul THE BOYZ a fost testat negativ. 

În prezent, mai mulți membrii ai personalului emisiunii se testează pentru virus, deoarece au intrat în contact direct sau indirect cu cei trei. Aceștia așteaptă rezultatele testelor, probabil disponibile la începutul săptămânii viitoare.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s