So Ji Sub și Jo Eun Jung s-au căsătorit!

Pe 7 aprilie, compania actorului, 51K, a dat o declarație oficială de presă în care a dezvăluit că vedeta și iubita lui tocmai și-au înregistrat căsătoria!

Potrivit celor de la 51K – So Ji Sub și Jo Eun Jung au decis să facă pasul cel mare. După ce și-au promis că vor fi parteneri pe viață datorită iubirii și loialității ce-i leagă, cei doi și-au înregistrat căsătoria astăzi (7 aprilie) și acum sunt legal soț și soție.”

Compania a continuat – „Respectând dorința lui So Ji Sub și Jo Eun Jung de a-și prețui cel mai fericit și important moment din viață în liniște, cuplul va ține o mică ceremonie, unde va fi prezentă doar familia. Însă, întrucât trecem printr-o perioadă dificilă, aceștia au decis să doneze 50 de milioane de woni organizației ‘Vecinii Buni’. Donația va fi folosită în scopul achizioțănării de tablete și gadgeturi smart pentru copiii care provin din familii cu o situația financiară precară. Astfel, aceștia vor putea să-și continue educația în aceste vremuri tulburi.

Actorul So Ji Sub și fosta prezentatoare Jo Eun Jung și-au făcut publică relația anul trecut în mai. So Ji Sub va continua să promoveze activ ca actor chiar și după căsătorie, în timp ce Jo Eun Jung a decis că se va retrage.

Felicitări proaspeților căsătoriți!

Sursa: allkpop

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s