Suho din EXO obţine primul premiu cu “Let’s Love”!

Suho de EXO se lleva la primera victoria por “Let’s Love” en “Music Bank”; Actuaciones de Changmin de TVXQ, (G) I-DLE y más

Emisiunea „Music Bank” are un nou câştigător.

Pe data de 10 aprilie, pentru marele premiu au fost nominalizate melodiile „Let’s Love” de la Suho din EXO şi „Any Song” de la Zico din Block B. La final, s-a dezvăluit că învingătorul emisiunii a fost idolul de la SM Entertainment, obţinând 8,177 de puncte.

Alte evoluţii au fost: (G) I-DLE, D.COY, FAVORITE, HYNN, MCND, MY.st, TOO, Kang Go Eun, Riaa, BLACK6IX, Stella Jang, cignature, AleXa, ONEUS, Changmin din TVXQ, Hong Eun Ki şi Hong Jin Young.

Felicitări!

8 gânduri despre „Suho din EXO obţine primul premiu cu “Let’s Love”!

 1. ꪑꪖ𝕣ꪗꪮꪀ🌹

  Eu nu vreau sa supăr pe nimeni aici, nu e intenția mea! insa ce s-a întâmplat cu toți exo-lii de pe aici?! Nu cred ca am dormit prea mult insa cand frecventam mai des acest blog ma încânta sa citesc comentariile acestui fandom! Acum au fugit pe undeva sau nu stiu care e faza.. prin 2017 insa mai erau vips pe aici, ce vremuri frumoase.. E pustiu cumva si asta nu-mi place, nu mai e entuziasmul ala.. A pălit flacăra?

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. ESTERA.E

  Nu stiu ce e sa fi fana unui singur fandom.Am descoperit kpop-ul acum un an.Baieti din EXO sunt minunati i-am cunoscut tarziu dar m-am atasat de ei.Fiecare e unic.Chen cu vocea lui de vis ma dus in lumea grupului EXO prin albumul lui solo, Xiumin ma cucerit cu melodia”Miracles in december” cu timbrul lui care poate atinge note inalte ,pe Baekhyun am inceput sa il indragesc dupa ce l-am auzit in ost-urile de la Dr.Romantic 2 si EXO next door(am realizat m-ai tarziu ce talentat e). EXO-CBX chiae e talentat.Suho ma cucerit in
  „Star of the Universe” si in alte kdrame iar acum cu albumul lui solo chiar care e atat de frumos ca nu ma satur din ascultat.D.O il stiu din kdrame si chiar e foarte bun.Kai ei bine l-am cunoscut in mini drama „Choco Bank” apoi stilul lui de a se imbraca chiar imi place.Chanyeol pe langa faptul ca e asa dragut imi place si vocea lui Ost-urile din Dr.Romantic 2 si Goblin m-au facut sa ii apreciez vocea.Sehun ador cum se imbraca . si prezenta scenica.EXO -SC chiar ma bucur ca au incercat si ei ceva.Despre fosti membri chinezi nimic nu stiu de Lay stiu cate ceva.Putine stiu despre grup dar indeajuns sa ii apreciez pe fiecare in parte.Sunt baieti faini si merita sa fie iubiti si apreciati😍😍😍PS.Imi recomandati sa ma uit la kdrama EXO next door?

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s