5 grupuri de idoli masculini care ar merita mai multă recunoaștere în 2020!

Quiz: How Well Do You Know ATEEZ?

Deoarece există un număr substanțial de grupuri de idoli k-pop în acest moment, este inevitabil de greu pentru fiecare grup să atingă succesul dorit în același timp. Însă, având în vedere cât de mult au lucrat și au impresionat, în diverse momente, publicul, este surprinzător faptul cum încă sunt subestimați!

Din fericire, în ultima perioadă au reușit să atragă din ce în ce mai mulți fani internaționali. Mai jos sunt câteva dintre grupurile de idoli masculini care merită cu siguranță mai multă recunoaștere în 2020!

ATEEZ

ATEEZ a fost considerată una dintre cele mai bune grupuri k-pop novice din ultimele perioade. Idolii cu experiență mai mare în industrie au declarat de nenumărate ori că prezența scenică și talentul de artiști a membrilor este undeva la nivelul celor din trupele experimentate. De asemenea, au vândut ca pâinea caldă biletele din turneul lor mondial!

SF9

SF9 are și va avea în continuare niște melodii pe care neapărat trebuie să le ascultați. Potențialul a fost și este mare, iar fanii se întreabă când trupa va fi, în sfârșit, în atenția tuturor!

VICTON

VICTON a câștigat atenție la debut fiind grupul junior al agenției la care este trupa APINK, Plan A Entertainment. În data de 12 noiembrie 2019, acesta a câștigat primul trofeu din carieră la o emisiune muzicală, cu melodia nostalgic night. Acum, însă, au revenit cu ”Howling” și ar merita din plin toată atenția voastră!

PENTAGON

Cu toate că PENTAGON a gustat un succes foarte mare cu melodia ”Shine”, pare că încet lumea și-a mai pierdut din interes, iar cu asta, fanii speranța. Băieții au întâmpinat diverse porobleme, ce au pus piedici și au lăsat răni, însă anul acesta au revenit cu melodia ”Dr. Bebe”, care este, cu siguranță, un hit!

ONEUS

ONEUS este încă o trupă cu potențial uriaș, demonstrând asta de-a lungul revenirilor lor. Însă faptul că nu se numără printre trupele populare, ne dă de gândit. Fanii își doresc din toată inima ca băieții să cunoască succesul, deoarece lansările lor au fost demne de apreciat!

Sursa: kpopmap.

9 gânduri despre „5 grupuri de idoli masculini care ar merita mai multă recunoaștere în 2020!

  1. hyunamyou

   Lasa-ma ca a fost un entuziasm la debutul lor… unii credeau ca o sa fie BTS 2, dar se pare ca nu a fost asa. Oricum ar fi, ei sunt bine, conteaza compania, grupurile fara succes si cu companii slabe sunt in pericol de destramare.

   Apreciază

   Răspunde
 1. ꪑꪖ𝕣ꪗꪮꪀ🌹

  Mna bine, eu vad ca băieții nu depind de Bts, sunt unici, au avut și un live cu Bebe 💙💙 ca mai interacționează, pai is in aceași agenție de parcă alte trupe nu fac asa dar mna spuneti ce vreți, eu nu ii vad chiar asa de populari. (Ateez sunt mai populari ca ei si nu ii au pe Bts in agentie). Spre surprinderea mea multi Army îi critică si nu inteleg de ce! Adică nu te obliga nimeni sa ii asculți ca vezi o faci pt Bts. Nu! O faci pt ei! Oricum ma bucur ca am iesit de mult din fandomul ăla. Deși are si oameni minunați tot nu ii pot acoperi pe descreierati!🤷🏼‍♀️
  Acum ce pot spune nu aveti decât să reacționați numai cu „😂” a căruia nu ii inteleg rostul dar mna, parerea mea.

  Apreciază

  Răspunde
  1. susodoi 🌼 Autor post

   Adevărul este că TXT nu e așa de populară pe cât se presupunea la început că va fi. Dar sunt aproape sigură că la următoarea lansare bună, situația lor se va îmbunătăți. Acest articol a inclus ATEEZ deoarece la ce hype mare au (și aici sunt de acord cu tine: mai mare decât îl are TXT) s-ar aștepta să fie și mai sus decât sunt. Adică, pe bune, cine nu știe de ATEEZ? Și cel mai probabil fanilor le este frică de posibilitatea ca agenția să nu se ocupe de ei la adevărata valoare, de aceea au nevoie de atenția publicului…pentru ca atentia publicului determina atenția agenției. La TXT nu cred că e cazul… chiar dacă nu cunosc foarte bine felul în care îi trateaza agenția, am speranță că dacă de BTS s-au ocupat frumos, o vor face și pentru TXT.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s