Hani din EXID vorbește despre fancamul viral, comentariile răutăcioase, melodia preferată de la EXID și altele

Hani of EXID Appears in Running Man Episode | Channel-K

Hani din EXID a oferit un interviu pentru YouTuberul LILKA, unde a vorbit despre viața de idol.

Aceasta a explicat că avea multe întrebări când se pregătea să joace rolul unei prezentatoare de jocuri video. Hani a găsit-o pe LILKA și a contactat-o brusc, după care s-au întâlnit pentru a discuta despre lumea YouTuberilor. Hani va juca rolul principal în scurtmetrajul științifico-fantastic „White Crow”, și anume a unei prezentatoare de jocuri, ce ajunge să fie blocată în timpul unui show live într-un joc de realitate virtuală

În interviu, LILKA i-a pus lui Hani întrebări adresate de fani. Una dintre ele era dacă Hani își urmărește propriile fancam-uri sau videourile editate de fani. „Desigur, le urmăresc foarte des!” a răspuns Hani râzând. „Sinceră să fiu, cum aș putea să nu le urmăresc? Sunt curioasă să văd dacă m-am descurcat bine sau nu.”

Un fan a întrebat-o care a fost cel mai frumos moment din viața ei de idol: „Melodia noastră a urcat în clasamente și am câștigat un premiu la o emisiune muzicală pentru prima dată,” a spus Hani, referindu-se la melodia trupei EXID, „Up & Down”, ce a devenit un hit peste noapte.

„Când era anunțat câștigătorul, noi mereu stăteam în spate,” a spus Hani. „Nu-mi venea să cred că am câștigat, însă mai mult de atât, angajații companiei noastre erau atât de fericiți. Ce premiu era pentru noi!”.

LILKA a comentat cum acel succes a apărut brusc în urma unui fancam cu Hani ce evolua după „Up & Down”, și care a devenit viral. Aceasta a întrebat-o despre persoana care l-a înregistrat. Hani a spus: „Voiam să fac ceva pentru a răsplăti acea persoană, așa că îmi doream, cel puțin, să luăm masa împreună. Speram că voi avea șansa să-i exprim recunoștința mea.” Aceasta a râs și a continuat: „Dar m-a refuzat”.

„Cu toate astea, ne-am întâlnit la un alt eveniment,” a spus ea. „Mă filma din nou! Așa că m-am uitat în acea direcție și i-am spus „Mulțumesc”. A filmat acel moment și l-a postat pe internet. E vorba de pharkil. Mulțumesc, Pharkil!”.

LILKA a încurajat-o să-i trimită un mesaj de mulțumire, așa că Hani s-a întors spre cameră și a spus zâmbind: „Pharkil, datorită ție am ajuns unde sunt acum. Îți mulțumesc foarte mult. Ai salvat niște oameni”.

Următoarea întrebare a fost: „Când lansezi un album nou și înveți o altă coregrafie, le uiți pe cele vechi?” la care Hani a râs și a răspuns: „Firește!”.

Întrebată în cât timp învață un dans, Hani a zis că are nevoie de cinci zile. LILKA a întrebat-o cât îi lua la început să învețe un dans, iar Hani a răspuns: „Câteva luni. Pentru „Up & Down” am exersat mai mult de trei luni.” Aceasta a mai spus că echipa de dans le-a zis că au învățat dansul atât de bine, încât ar putea să meargă la un concurs și le-au zis în glumă „Nu mai veniți aici!”.

La întrebarea dacă hainele idolilor le reflectă propriile gusturi sau sunt alese de stiliști, Hani a spus că pentru toată lumea e diferit. „Colegele mele de trupă au participat la producere, așa că opiniile noastre au fost luate în calcul de multe ori.” LILKA apoi a întrebat ce melodii i-au plăcut cel mai mult, când vine vorba de haine sau de concept.

Hani a spus că „Every Night” a fost melodia ce i-a plăcut cel mai mult: „Piesa care mi-a plăcut cel mai mult din toate punctele de vedere – cu toate că îmi pare rău că am promovat-o doar cu patru membre – a fost „Night Rather than Day”. Hainele noastre erau super comode, purtam jachete largi și pur și simplu ne distram pe scenă!”

Întrebată dacă ar putea renaște, ar alege să fie idol din nou, Hani a răspuns: „Nu sunt sigură dacă aș vrea să fiu un idol, dar aș dori să fiu Hani din EXID.”

Altcineva a întrebat-o cum face față comentariilor răutăcioase: „Nu vreau să mă uit la comentariile de ură, dar ajung s-o fac des, la fel ca toată lumea,” a spus ea. „Dacă citești un articol și ajungi până la sfârșit, începi să le vezi”.

„Însă acum, au dispărut!” a spus ea cu un zâmbet larg pe față. „Platformele au scos secțiunea de comentarii!” și apoi le-a mulțumit.

În urma controverselor din ultima vreme, în care comentariile răutăcioase au afectat sănătatea mentală a vedetelor, portalurile Daum și Naver au închis secțiunea de comentarii la articolele cu știri de divertisment.

Aceasta a continuat prin a spune: „Faptul ce mă îngrijorează e că și părinții mei le văd. Mă întristează când mă gândesc că acele mesaje îi vor răni. Nu știu la ce se gândesc acei oameni când scriu astfel de comentarii! Sunt îngrozitori!”.

Un alt fani a întrebat-o cum e să fii faimos și să te recunoască lumea pe stradă, iar Hani a răspuns: „Firește că îți place și familia ta e mândră de tine. Însă devine și o povară. Tot ce spun poate influența pe cineva. Trebuie să folosesc această influență în scopuri bune, așa că înainte de toate, filtrez tot ce vreau să spun. Asta mă face să fiu foarte atentă.”

Când i s-a cerut să le spună ceva persoanelor care visează să devină idoli, Hani a răspuns: „Desigur, visele și viitorul vostru sunt importante, dar nu uitați că și viața pe care o trăiți la moment e valoroasă.”

Hani a adăugat: „Este extrem de periculos să începi a judeca când nu ești competent. Cred că trebuie să țineți minte că înainte de a fi un cântăreț sau un idol bun, trebuie să fiți o fiică, un fiu, un frate, o soră, un coleg, un prieten, un om bun. Mult noroc. Încerc să fac și eu asta.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s