[Video] Un clip de la SHINee are peste 120 de milioane de vizionări pe Youtube + altele

SHINee 샤이니 'Ring Ding Dong' MV GIF by Koreaboo | Gfycat

Mai jos, am pregătit 12 videoclipuri coreene care au reuşit să strângă vizionări impresionante de la lansare. Să vedem care sunt acestea.

Videoclipul piesei „Workaholic” de la BOL4 a adunat 10 milioane de vizualizări pe Youtube. Piesa a fost dezvăluită pe 10 septembrie 2019.

Clipul melodiei „Dive” de la iKON a reuşit să strângă 20 de milioane de vizionări. Grupul de băieţi de la YG Entertainment au revenit cu acest cântec pe 6 februarie.

MV-urile melodiilor „I Am You, You Are Me” şi „Any Song” de la Zico au adunat 40 de milioane de vizionări pe Youtube. Piesele au fost lansate în 2016, respectiv, 2020.

Videoclipul melodiei „Answer” de la ATEEZ a strâns 40 de milioane de vizionări pe Youtube. Trupa de băieţi au dezvăluit clipul pe 6 ianuarie.

MV-ul cântecului „Gogobebe” de la MAMAMOO are 50 de milioane de vizionări. Fetele au revenit cu această melodie pe 14 martie 2019.

Clipul melodiei „LION” de la (G)I-DLE a ajuns la 50 de milioane de urmăriri. Fetele au revenit cu această piesă pe data de 3 noiembrie 2019.

Clipul melodiei „Siren” de la Sunmi a strâns peste 50 de milioane de urmăriri. Artista solo a lansat această piesă pe 4 septembrie 2018.

MV-ul melodiei „Gotta Go” de la Chung Ha a ajuns la 60 de milioane de vizionări. Artista solo a revenit cu această piesă pe 2 ianuarie 2019.

Clipul piesei „Zimzalabim” de la Red Velvet a adunat 70 de milioane de vizualizări pe Youtube. Fetele au dezvăluit cântecul pe 19 iunie 2019.

Videoclipul piesei „Lo Siento” de la Super Junior a ajuns la 70 de milioane de urmăriri. Băieţii de la SM Entertainment au dezvăluit clipul pe 12 aprilie 2018.

MV-ul celebrei piese „Ring Ding Dong” de la SHINee are peste 120 de milioane de vizionări pe Youtube. Băieţii au dezvăluit piesa în anul 2009.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s