Actorul Gong Yoo va reveni pe micile ecrane cu o nouă dramă?

Gong Yoo en conversaciones para protagonizar un nuevo drama de ciencia ficción distópico junto con Bae Doona

Gong Yoo ar putea reveni pe micile ecrane cu o dramă de genul science-fiction!

Pe 21 aprilie, Sports Chosun a dezvăluit că o sursă din industria de divertisment a declarat: „Gong Yoo a ales drama produsă de Netflix – ‘The Sea of Silence’ ca următorul său proiect cinematografic.” La auzul acestor ştiri, un reprezentant din partea agenției SOOP Management a lămurit: „Este adevărat că actorul nostru a primit o ofertă pentru ‘The Sea of Silence’. Însă, nu a confirmat încă dacă va accepta.”

‘The Sea of Silence’ a fost descrisă ca un thriller științific şi a cărui acţiunea va avea loc în viitor, unde pământul rămâne aproape fără apă şi resurse. Iar o echipă de specialiști are sarcina de a recupera probe misterioase dintr-un laborator de cercetare abandonat pe Lună. Dacă acceptă oferta, Gong Yoo va interpreta rolul lui Yoon Jae, un soldat și șef de echipă în Administrația Spațială și Aeronautică.

Deşi a jucat în diferite drame de-a lungul carierei sale de actor, această viitoare dramă poate deveni primul proiect de pe Netflix al lui Gong Yoo. Anterior, actorul a jucat în filmele „The Age of Shadows”, „Silenced”, „Train to Busan” și „Kim Ji Young, Born 1982”, precum și în celebrele drame „Coffee Prince” și „Goblin”.

Noua producţie va fi lucrarea regizorului Choi Hang Yong, actorul Jung Woo Sung va participa în noua producție, iar scenaristul dramei „Mama”Park Eun Kyo va fi responsabil de scenariu. Bae Doo Na este, de asemenea, în discuții pentru a juca în dramă.

„The Sea of Silence” este un proiect format din opt părți, iar filmările vor începe în luna august.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s