Interesul pentru drama „100 Days My Prince” crește datorită popularității lui Han So Hee

Actrița Han So Hee se bucură de mare popularitate datorită rolului său din serialul „The World of the Married”.

Mulți au fost surprinși să o descopere pe actrița Han So Hee în serialul „The World of the Married”, o K-drama care se bucură de mare succes în Coreea de Sud în acest moment. Han So Hee deține un rolul secundar feminin foarte apreciat deja, dar spectatorii sud coreeni abia încep să o cunoască.

Han So Hee mai are însă la activ un rol secundar proeminent, ea jucând rolul reginei consoarte în K-drama istorică „100 Days My Prince”. tvN D ENT a postat recent pe YouTube un videoclip de 28 minute cu principalele scene interpretate de Han So Hee în serialul respectiv. Videoclipul cuprinde și câteva scene în care aceasta joacă alături de D.O din EXO,  în care personajul său încearcă și eșuează să îl convingă să rămână la ea peste noapte.

Personajul lui Han So Hee este sfidător și super insistent în încercarea sa de a pune mâna pe un bărbat, în timp ce, de asemenea, acesta a știut să afișeze o față inocentă, în funcție de situație. Multe din aceleași elemente ale interpretării sale pot fi văzute mai pe larg în „The World of the Married”, explicând cel puțin parțial modul în care Han So Hee a reușit să le lase spectatorilor o  impresie atât de puternică. Rolul lui Han So Hee de „cealaltă femeie” din acea dramă a fost, în mod constant, mult mai puternic datorită jocului ei actoricesc decât datorită scenariului, ajutând drama să obțină un succes atât de mare.

 

Sursa

3 gânduri despre „Interesul pentru drama „100 Days My Prince” crește datorită popularității lui Han So Hee

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s