Membrele IZ*ONE vorbesc despre iubirea pentru fani și farmecul unic al trupei!

IZ*ONE Members Talk About Love For Fans And Their Group’s Charms

Jang Won Young, Kwon Eun Bi, Jo Yu Ri și Kim Chae Won din IZ*ONE arată grațios și elegant în noile pictorale pentru revista Marie Claire!

În interviul ce a urmat după sesiunea foto, fetele au vorbit despre primul lor album complet „BLOOM*IZ”. Jang Won Young a spus: „De vreme ce am primit multă dragoste din partea fanilor pentru melodiile ”Violeta”, ”La Vie en Rose” și „FIESTA”, vreau să continui să întâmpin fanii cu noi versiuni ale noastre!” 

Întrebată despre armonia grupului, Kwon Eun Bi a răspuns: „Punctele forte ale celor care sunt excepționale în diverse domenii s-au adunat pentru a creea farmecul trupei IZ*ONE”. Ea a adăugat că faptul că sunt alte 11 membre alături de ea pe scenă, o determină să scape mai repede de emoțiile dinainte de concerte.

Jo Yu Ri a spus: „Cred că ar trebui să devin cineva care poate avea o influență pozitivă asupra fanilor de toate vârstele, care ne susțin mereu”. Colega sa, Kim Chae Won, a adăugat, de asemenea, ce simte în legătură cu fanii IZ*ONE. Ea a spus: „Mă gândesc că sunt o persoană mai bună decât am fost ieri, din cauza fanilor”.

Fetele eu contunat să-și exprime dragostea nesfârșită pentru fani și dorințele lor de a-i vedea cât mai mult în această primăvară.

Minunatele pictorale și întregul interviu al membrelor IZ*ONE va fi disponibil în broșura lunii mai a revistei Marie Claire.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s