PENTAGON oferă detalii despre cum se pregătește pentru „Road to Kingdom”, visurile membrilor și altele

PENTAGON Shares Insights Into How They’re Preparing For “Road To Kingdom,” Their Dreams, And More

PENTAGON a vorbit despre „Road to Kingdom”, procesul de producție, și multe altele într-un interviu acordat revistei Singles!

Membrii grupului au fost întrebați care ar fi planul lor dacă ar putea face ceva ca să comemoreze perioada în care aveau 20 de ani. Hongseok a răspuns că i-ar plăcea să meargă la un parc acvatic împreună cu toți membrii, în timp ce Jinho a spus că nu a mers niciodată într-o excursie de unul singur, așa că i-ar plăcea să petreacă o săptămână pe insula Jeju, experimentând o viață solitară.

Shinwon a spus că i-ar plăcea să meargă pe o insulă pustie împreună cu colegii de trupă, adăugând: „Am putea merge doar cu două seturi de îmbrăcăminte și mâncare pentru o săptămână. Am lua un aparat de emisie-recepție pe care să-l folosim pentru a păstra legătura cu lumea, iar apoi am încerca să trăim pe o insulă pustie cu ideea că trecem printr-un ‘antrenament dificil’, care să ne motiveze.”

Yeo One a comentat: „Realizăm o mulțime de ședințe foto, dar cred că va fi important pentru noi să lăsăm în urmă poze semnificative, cum ar fi pozele de familie. Vreau să fac poze de familie cu membrii într-un studio pentru a marca perioadele când avem 20, 30 și 40 de ani. Epik High a făcut asta, și cred că ar fi o amintire specială și un lucru plin de valoare.”

Yuta a împărtășit faptul că dorește ca într-o zi să facă o excursie în jurul lumii și să conducă o morocicletă în timp ce simte vântul bătându-i în față, adăugând că vrea să facă asta alături de Hongseok care stătea lângă el.

Kino a spus: „Vreau să merg să schiez pe pârtii care nu afectează mediul înconjurător, pe un lanț montan frumos creat de natură. Îmi pot imagina cât de fericit aș fi, lăsând urme pe zăpada cea albă cu schiurile mele.”

Wooseok a povestit cum bunica lui trăia în satul TtangKkeut din Haenam. Acesta a spus: „Dacă vor și membrii, mi-ar plăcea să mergem acolo împreună și să ajutăm, primind oportunitatea de a organiza lucurile și să mă pot detașa de ce se află îm mintea mea și de stres. De asemenea, dacă mergi direct spre ieșire, marea se întinde chiar în fața ochilor tăi, lucru ce cred că m-ar face să mă simt cumva liber.”

Hui a afirmat: „Când eram mic, am primit un mic gard, așa că am făcut o fermă de animale. Având în vedere câ m-am născut în anul cocoșului, vreau să cresc cocoși, rațe și iepuri și să merg la ferma mea de animale privată o dată pe săptămână.”

Tematica pictorialului revistei a fost „mafia tânără”, iar intervievatorul le-a spus băieților cum cuvântul „mafie” provine dintr-un termen sicilian care poate însemna „frumos”. Prin urmare, PENTAGON a fost rugat să-și descrie „frumusețea unică” în ipostaza grupului.

Kino a răspuns: „Dacă este o diferență între noi și restul artiștilor, cred că aceea constă în ‘libertate’. Nu suntem restrânși cu limitările unei cutii de idoli, fiind un grup care își produce muzica, care continuă să creadă și să împătășească ceea ce vrem să facem, regulile pe care ni le impunem și muzica pe care vrem să o creăm. Este adevărata identitate a PENTAGON, iar oamenii care ne plac ne respectă această libertate.”

De asemenea, membrii au fost întrebați de cum se pregătesc pentru următoarea emisiune organizată de Mnet în care vor apărea, „Road to Kingdom”.

Kino a răspuns: „Cred că fiecare episod va arăta o anumită latură a competiției, iar oamenii care au urmărit ‘Queendom’ se vor aștepta, probabil, ca emisiunea să urmărească același format. Am vorbit mult despre ce este posibil pentru PENTAGON când vine vorba de a fi cât mai bine exprimat și despre ce forțe putem folosi pentru a ne remarca. Am avut conversații între membri și numeroși experți, atât în grupuri mici, de 2 sau 3 oameni, cât și în grupuri mari, de 12 oameni laolaltă, ca parte a precesului de dezvoltare a fiecărui aspect. Considerând că este o oportunitate pentru noi de a crea prestația perfectă, încercăm să folosim absolut toate aptitudinile noastre pe care nu le-am putut manisfesta până acum pe durata promovărilor pentru album. Sper că se va vedea cât de mult am muncit, stând treji nopți întregi.”

Hui a vorbit despre imaginea pe care dorește grupul să o creeze prin intermediul emisiunii. „În loc să urmărim o anumită direcție, vrem chiar noi să fim direcția. Într-o singură frază, vrem să arătăm cu adevărat care este ‘stilul PENTAGON’. Având în vederea că baza tuturor provine din propriile noastre idei, toate prestațiile pe care le-am pus în scenă până acum au fost în ‘stilul PENTAGON’.”

Băieții au fost rugați să facă o comparație între țelurile lor de acum, când se pregătesc intens pentru această emisiune, dorind să ocupe locul câștigător, și cele pe care le aveau pe când munceau din greu pentru a-și face debutul.

Kino a răspuns: „Faptul că dorim să fim primii este neschimbat, dar deoarece avem alte mentalități acum comparativ cu momentul debutului, nu ar putea fi descris la fel ca atunci.” Wooseok a adăugat: „Totuși, faptul că ne emoționăm înaintea primei noatre prestații a rămas la fel ca atunci când abia debutasem.”

PENTAGON este cunoscut pentru faptul că abodrează concepte diferite, iar membrii grupului au fost întrebați cum decurge procesul de a lua în considerare opiniile tuturor membrilor. Hui a spus: „Sincer să fiu, dacă ne-am fi strâns cu toții o dată pentru a discuta de la bun început, atunci ar fi fost greu de organizat. De aceea, persoana care compune melodia formează o opinie și are grijă de toate detaliile. Dacă am face asta într-o manieră mai puțin structurată și am strânge apoi mai multe bucăți, mai târziu lucrurile s-ar deteriora, iar procesul nu ar mai funcționa. După ce am deslușit totul în mare la început, abia apoi discutăm și punem la punct fiecare detaliu.”

„Road to Kingdom” a oferit un preview asupra competiției printr-o serie de teasere și postere ale celor șapte grupuri masculine care vor participa: PENTAGON, ONF, Golden Child, The Boyz, ONEUS, VERIVERY și TOO, iar premiera emisiunii va avea loc în data de 30 aprilie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s