[Video] Un clip de la MOMOLAND are 420 de milioane pe Youtube + altele

모모랜드 뿜뿜 プムプム モモランド GIF - BboomBboom Kpop Momoland ...

Mai jos, am pregătit 15 videoclipuri de la artiştii k-pop care au reuşit să strângă vizionări impresionante de la lansare. Să vedem care sunt acestea.

Clipul piesei „Tell Me” de la INFINITE are 10 milioane de vizualizări pe Youtube. Trupa a revenit cu această melodia la începutul anului 2018.

MV-ul melodiei „100 Ways” de la Jackson din GOT7 a ajuns la 20 de milioane de vizionări pe Youtube. Artistul de la JYP a revenit cu această piesă pe 19 martie.

Videoclipul cântecului „Error” de la VIXX are 20 de milioane de urmăriri. Trupa masculină a lansat această piesă în anul 2014.

Videoclipul piesei „Crazy Sexy Cool” de la ASTRO are peste 20 de milioane de vizionări. Această piesă a fost dezvăluită pe 1 noiembrie 2017.

MV-ul piesei „Remember” de la WINNER a trecut de 20 de milioane de vizionări pe Youtube. Grupul de băieţi de la YG a revenit cu această melodie pe 9 aprilie.

Clipul piesei „Volume Up” de la 4Minute are 40 de milioane de vizionări. Trupa de fete a revenit cu această melodie pe 8 aprilie 2012.

MV-ul melodiei „Senorita” de la (G)I-DLE a adunat peste 40 de milioane de vizionări. Fetele au lansat această piesă în anul 2018.

Clipul melodiei „WOW” de la BTOB are 40 de milioane de urmăriri pe Youtube. Grupul de băieţi de la CUBE a lansat această melodie în anul 2012.

MV-ul melodiei „Shoot Out” de la MONSTA X are 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. Băieţii au revenit cu acest cântec pe 22 octombrie 2018.

Clipul melodiei „Hate” de la 4Minute a ajung la 60 de milioane de vizionări pe Youtube. Fetele au lansat piesa pe 31 ianuarie 2016.

Versiunea originală a melodiei „I Need U” de la BTS ajunge la 60 de milioane vizionări. Această melodie a fost dezvăluită pe 10 mai 2015.

MV-ul piesei „Trap” de la Henry a ajuns la 80 de milioane de urmăriri. Artistul a debutat cu această melodie în anul 2013, în colaborare cu Kyuhyun din Super Junior şi Taemin din SHINee.

MV-ul piesei „Boy In Luv” de la BTS a ajuns la 330 de milioane de urmăriri pe Youtube. Trupa a lansat această melodie în 2014.

Videoclipul piesei „Bboom Bboom” de la MOMOLAND a strâns 420 de milioane de vizualizări pe Youtube. Fetele au lansat acest hit în anul 2018.

Clipul pentru melodia „Dope” de la BTS a strâns 560 de milioane de urmăriri. Celebrul grup a lansat această melodie-hit în anul 2015.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s