(G)I-DLE, MOMOLAND, Kim Dong Jun, Lee Dong Gun și alții donează pentru prevenirea raspândirii COVID-19

(G)I-DLE, MOMOLAND, Kim Dong Jun, Lee Dong Gun, + More Donate Towards COVID-19 Relief

Vedetele continuă să își arate susținerea în bătălia împotriva COVID-19.

La începutul acestei săptămâni, a fost dezvăluit faptul că (G)I-DLE a donat 30.000 de sticle cu dezinfectant de mâini asociației Holt Children pentru a ajuta copiii care au nevoie.

Grupul feminin a comentat: „Mulți oameni ne-au oferit iubire până acum. Datorită aceastei oportunități, am fost capabile să oferim o parte din iubirea pe care am primit-o. Sperăm ca toată lumea să lupte și să depășească aceste timpuri dificile.”

(G)I-DLE și agenția de care aparține, Cube Entertainment, au făcut anterior donații periodice către ONG-ul GFoundation și multe alte donații către centrul de îngrijire al copiilor Eden Children Ville.

MOMOLAND a donat 10.000 de cutii cu măști către ONG-ul Plan Korea. Grupul a spus: „Am decis să donăm către ONG-ul Plan Korea pentru a împărtăși durerea pe care o resimt mulți oameni care suferă din cauza COVID-19. Sperăm ca întreaga Coree de Sud să devină un loc sigur de COVID-19.”

De asemenea, Kim Dong Jun va dona măști către locuințele marginalizate social din Daegu și Busan. O sursă din interiorul agenției sale, MAJOR9, a declarat: „Kim Dong Jun, care a cumpărat personal din proprii săi bani măști și le-a dăruit reporterilor și fanilor în locuri aglomerate precum aeroportul, a devenit recent un model pentru măștile de față. Acesta își va dona integral câștigurile publicitare sub forma măștilor pentru a-i ajuta pe restul.”

Între timp, actorii care au apărut recent în reclamele pentru Shinhyup Credit Union, printre care se numără Shin Hyun Joon, Ra Mi Ran, Yoo Sun, Lee Dong Gun, Seol Soo Jin și Cha In Pyo, și-au donat câștigurile publicitare către Motion Pictures Association of Korea, rugând ca acești bani să ajungă la lucrătorii defavorizați din industria filmului.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s