Artiștii Jellyfish Entertainment își arată susținerea pentru Sally din gugudan care va participa în „Produce Camp 2020”

Jellyfish Entertainment Artists Share Support For gugudan’s Sally’s Appearance On “Produce Camp 2020”

Artiștii Jellyfish Entertainment și-au arătat susținerea pentru colega lor de agenție, Sally, membră gugudan, care va lua parte la emisiunea de supraviețuire din China „Produce Camp 2020”.

„Produce Camp 2020” reprezintă al treilea sezon al versiunii oficiale din China a seriei „Produce 101” și are concurente de sex feminin.

Pe 24 aprilie, agenția a postat un videoclip cu mesaje pline de iubire de la Kim Min Kyu, VERIVERY și colege din trupa Gugudan, Kim Sejeong și Mina, pe contul oficial de Twitter.

Gheața a fost spartă de către Kim Min Kyu, care a spus: „Sally de la Jellyfish Entertainment va participa la ‘Produce Camp 2020’! Vă rog să îi trimiteți o mulțime de iubire și susținere și să o votați. Chiar și eu o voi încuraja. Fă tot ce poți, Sally!”

VERIVERY a făcut o promisiune, afirmând: „Îi vom ține pumnii ca să poată lua rezultate cât mai bune. Vă rugăm să o votați cât mai mult posibil! Bravo, Sally!”

Ultimele au fost colegele sale de trupă, Kim Sejeong și Mina, care și-au întâmpinat fanii cu zâmbete largi. Kim Sejeong a spus: „Lumina și iubirea noastră Sally s-a alăturat ‘Produce Camp 2020’!” Apoi Mina a adăugat: „Sperăm să obții rezultate pe măsura eforturilor pe care le-ai depus.” Kim Sejeong i-a rugat pe fani să îi ofere lui Sally multă iubire și susținere și să o voteze.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s