Cazul lui Yang Hyun Suk va fi înaintat procuratorii pentru amenințarea martorului din ancheta lui B.I din iKON

Poliția a concluzionat ancheta în legătură cu implicarea lui Yang Hyun Suk, fostul CEO al agenției YG Ent., în investigația cu privire la consumul de marijuana care îl viza pe B.I din iKON. Cazul a fost înaintat procuraturii.

Echipa de anchetă a Agenției Provinciale de Poliție Gyeonggi Nambu a împărtășit faptul că au trimis cazul lui Yang Hyun Suk, care este suspectat de amenințarea informatorului (denumit în continuare „A”), cu recomandare pentru începerea urmăririi penale. Alți patru, inclusiv un angajat de la YG implicat în procesul de șantajare a lui „A”, au fost, de asemenea, trimiși pe mâna procurorilor.

În septembrie 2019, B.I a fost interogat de poliție cu privire la acuzația că a achiziționat marijuana de la o cunoștință în 2016 și că a consumat drogul, iar el a recunoscut unele dintre suspiciuni. Pe 27 februarie, a fost raportat că a fost testat negativ pentru consum de droguri.

Se presupune că Yang Hyun Suk a amenințat martorul „A” pentru a-și retrage declarația, precum și pentru a împiedica poliția să investigheze acuzațiile împotriva lui B.I. Yang Hyun Suk a negat constant acuzațiile în timpul anchetei poliției, dar poliția recunoaște acuzațiile acestea  bazându-se pe consistența declarațiilor lui „A” și a declarațiilor altor martori.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s