Lee Jae Wook și Go Ara vor juca rolurile principale în drama „Do Do Sol Sol La La Sol”

Go Ara + Lee Jae Wook Confirmed As Leads Of New KBS Romantic Comedy

E oficial: Go Ara și Lee Jae Wook vor fi protagoniștii noii drame de pe KBS!

În data de 27 aprilie, ambii actori au confirmat că au acceptat oferta pentru noua dramă de pe KBS 2TV, „Do Do Sol Sol La La Sol”.

„Do Do Sol Sol La La Sol” spune povestea unei pianiste pe nume Goo La La, care suferă un eșec din cauza familiei sale. Când îl întâlnește pe Sun Woo Joon, un tip dur și misterios, care își câștigă existența din mai multe joburi part-time și pare să ascundă o sumedenie de secrete, aceasta ajunge să se îndrăgostească de el.

Go Ara va juca rolul lui Goo La La, care reușește să rămână a fi plină de energie și pozitivism, în ciuda dificultăților prin care trece. Actrița a spus: „Mereu am vrut să joc într-o comedie romantică și sunt entuziasmată că voi accepta această provocare prin producția dată. Abia aștept să întâlnesc telespectatorii prin această dramă unică cu un personaj atât de fermecător.”

Lee Jae Wook va juca rolul lui Sun Woo Joon, care își câștigă existența din joburi part-time, neavând un scop anume în viață. Actorul a spus: „Citind scenariul dramei, personajul lui Sun Woo Joon m-a făcut curios. Pare dur, însă, de fapt, e delicat; pare rece, însă e plin de bunătate. E un personaj care te atrage cu trăsăturile sale contrastante.”

Drama va avea premiera în a doua jumătate a acestui an.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s