Big Hit anunță decizia de a reprograma turneul mondial „Map of the Soul” din cauza pandemiei cu COVID-19

Big Hit Announces Decision To Reschedule BTS’s “Map Of The Soul” World Tour Due To COVID-19

Big Hit Entertainment a anunțat luarea deciziei de a reprograma turneul mondial al trupei BTS, „Map of the Soul”, din cauza pandemiei globale de COVID-19.

Anunțul a fost făcut în data de 29 aprilie și spune astfel:

„Bună ziua. Aceasta este compania Big Hit Entertainment.

Următorul anunț face referire la programul de desfășurare al turneului BTS, „Map of the Soul”.

Decizia care a fost luată este de a reprograma complet turneul „Map of the Soul”, care era planificat original să înceapă în aprilie 2020.

Dată fiind răspândirea globală a COVID-19, prestațiile care urmau să aibă loc în Seul au fost anulate încă din luna februarie, fiind amânate și cele din America de Nord din luna martie. Vânzările de bilete pentru prestațiile din Europa și Japonia sunt iminente.

Acest turneu presupune participarea echipelor formate din membrii din toată lumea, dar și sisteme logistice globale. Deși există țări, regiuni și orașe în care condițiile s-au îmbunătățit, printre acestea aflându-se și Coreea, este dificil de luat decizia de a începe acest turneu pe baza acestor îmbunătățiri. Deoarece concertele BTS implică prin natura lor călătorii realizate de mii de fani internaționali, indiferent de locațiile acestora, este dificil de reluat turneul considerând restricțiile de traversare ale granițelor care sunt încă aplicate. Mai mult, este imposibil de spus acum când va avea loc prima prestație, începând oficial astfel perioada de turneu.

Prin urmare, am luat decizia de a suspenda programul anunțat anterior și de a face unul nou.

Big Hit Entertainment va reprograma în totalitate turneul și va asigura un nou program fanilor imediat ce va fi clar când poate începe turneul. S-ar putea să fie necesară o perioadă îndelungată până la acel moment, deoarece situația pandemică evoluează constant. Totuși, ne vom strădui să facem posibilă întâlnirea dintre BTS și fanii lor cât mai curând. De asemenea, vom crea noi modalități prin care artiștii noștri să ia legătura cu fanii lor, în conformitate cu ‘noul normal’, în timp ce așteptăm să ne reluăm activitățile sistate de COVID-19.

Decizia de a reprograma turneul a fost luată pentru a respecta în totalitate condițiile de siguranță și sănătate ale artiștilor, dar și ale fanilor. Am investit mult timp în pregătirea unor prestații cât mai bune și sperăm că ne vom putea manifesta aprecierea pentru răbdarea voastră prin concerte senzaționale. Cu sinceritate și transparență, vă vom informa de orice schimbări se vor produce pe viitor și vă vom ține permanent la curent.

Vă rugăm să înțelegeți circumstanțele din spatele deciziei referitoarea la turneul „Map of the Soul”. Ne vom strădui să vă oferim cele mai bune experiențe posibile.

Vă mulțumim.”

Turneul „Map of the Soul” a fost programat original să înceapă în Seul pe 11, 12, 18 și 19 aprilie, însă concertele au fost anulate din cauza grijilor referitoare la sănătatea publică provocate de COVID-19. Concertele din America de Nord trebuiau să înceapă de la sfârșitul lunii aprilie, dar calendarul concertelor din Statele Unite a fost de asemenea amânat. Totodată, BTS trebuia să susțină concerte în Europa și Japonia până la sfârșitul perioadei de turneu, din luna septembrie.

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Big Hit anunță decizia de a reprograma turneul mondial „Map of the Soul” din cauza pandemiei cu COVID-19

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s