Persoana care l-a acuzat pe Taeyong din NCT de violență ar fi încercat să se sinucidă din cauza fanilor NCT

Persoana care l-a acuzat pe Taeyong din NCT de hărțuire și violență ar fi încercat să se sinucidă din cauza terorizării suferite de pe urma fanilor NCT.

Taeyong a fost implicat anterior într-o controversă, după ce au apărut declarații ce susțineau că acesta ar fi fost violent la școală și homofob. În data de 29 aprilie, pe Nate Pann a ajuns virală o postare legată de respectivul incident.  Autorul acesteia susține că după ce Taeyong și-a cerut scuze în fața victimei, fanii NCT au hărțuit și terorizat persoana care a dezvăluit trecutul artistului și l-au făcut mincinos. În postare a fost inclus și un document eliberat de un spital, care ar confirma că persoana a încercat să se sinucidă.

Potrivit informației afișate, când victima hărțuirii a mers să se întâlnească cu Taeyong, crezând că totul va avea loc în privat, aceasta a înțeles că întâlnirea a fost organizată de un reporter. Pe lângă asta, cinci avocați de la SM Entertainment au venit la victimă, aceasta nemaifiind în stare să se apere în mod public. Între timp, fanii NCT au găsit casa și locul de muncă al prietenului acestuia care a dezvăluit știrile, l-au jefuit și chiar au utilizat informația că acesta ar fi fost o victimă a hărțuirii sexuale pentru a-l teroriza, lucru care a dus la tentativa de suicid menționată mai sus.

Întrebat dacă Taeyong și-a cerut scuze din inimă, informatorul și-a exprimat frustrarea cu privire la întreaga situație: „Doar eu și victima știm cu adevărat dacă Taeyong și-a cerut scuze din inimă sau nu. Însă nu pot spune mai multe despre asta, pentru că voi cauza probleme pentru mine și prietenul meu. Un lucru clar este că victima suferă mult.”

„Eu și prietenul meu suntem extrem de enervați când vedem postări ce susțin că Lee Taeyong suferă. De ce toată lumea minte pentru a-l proteja?”

„Au trecut câteva luni, iar procesele împotriva comentatorilor malițioși sunt în progres… dar de ce toată lumea de pe Nate Pann se poartă astfel? Lee Taeyong s-a întâlnit cu victima, și-a recunoscut vina în toate cele trei incidente și și-a cerut scuze, dar nimeni nu crede asta și spune că eu sunt agresorul. Comentariul acela este unul recent și persoana aia chiar s-a întâlnit cu Taeyong alături de mine. Sufăr din cauza acestei investigații și totuși… de ce încercați să dați vina pe mine? Oamenii care spun că mint sunt mult mai răi, atunci de ce? Am fost nevoit să-mi schimb numele și numărul de telefon pentru că sunt o victimă a agresiunii sexuale… și trebuie să rog lumea să nu îmi jefuiască casa. Dar asta înseamnă că aș cere milă? Mi-e foarte greu acum, așa că poate vă pare totul o glumă. Îmi pare rău. Orice aș spune acum, voi fi înjurat.”

De când postarea a devenit virală pe Nate Pann, fanii NCT au adus în trend pe Twitter hashtagurile #SM_이태용_지켜 (SM_Protect_Taeyong), în urma apariției unor noi acuzații, aceștia susținând că Taeyong ar trebui să fie protejat de comentariile urâte și acuzațiile false.

Ce credeți?

sursă

4 gânduri despre „Persoana care l-a acuzat pe Taeyong din NCT de violență ar fi încercat să se sinucidă din cauza fanilor NCT

  1. Pingback: Informantul „A” amenință că va dezvălui un audio dintre el și avocatul lui Taeyong + fanii cer excluderea acestuia din NCT | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: „B” modificat malițios mesajele dintre victima „A” și Taeyong din NCT. Dispatch dezvăluie întreaga conversație | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s