Jimin din BTS vorbește despre producția urmatorului album în calitate de manager

BTS’s Jimin Talks About The Group’s Upcoming Album Process As Music Project Manager

Jimin din BTS a împărtășit câteva noutăți despre următorul album al grupului.

Pe 1 mai, Jimin a tinut un live pe canalul oficial de Youtube al grupului, continuând inițiativa #StayConnected. În live-urile precedente, RM a mărturisit că grupul se pregătește să lanseze un nou album, iar Suga a dezvăluit responsabilitățile fiecărui membru.

În live-ul său, Jimin a spus: „De data aceasta, albumul va fi produs de către noi, așa că ne-am ales managerii. Am devenit managerul muzical, după ce Suga m-a propus. Acesta mi-a spus: „Vreau să te apropii de muzică prin asta”. Îi sunt recunoscător.

Acesta a continuat: „Nu știu încă cum voi proceda, dar voi munci din greu pentru a fi de ajutor. În calitate de manager muzical, ceea ce pot face acum este să-i întreb pe membri cum vor să lucreze, ce poveste vor să spună, ce stil muzical să abordeze, care va fi compoziția, împărțirea membrilor și să comunic toate acestea agenției.

Jimin a adăugat că membrii s-au întâlnit pentru a discuta toate acestea și le-a arătat fanilor un document text cu toate opiniile membrilor. Artistul a spus: „Membrii și-au exprimat mai multe opinii după, așa că le voi adăuga și le voi trimite prin e-mail. Împărțirea versurilor membrilor este mai distractivă decât pare. În plus, simt un sentiment de mândrie că am ocazia să organizez părerile membrilor și să le transmit agenției. Voi trimite asta acum.

sursă: soompi

3 gânduri despre „Jimin din BTS vorbește despre producția urmatorului album în calitate de manager

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s