Cele mai „ciudate” cover-uri ale piesei „Oh My God” de la (G)-IDLE

Imagine de la ヘスティア

Oh My God” este melodia principală de pe mini-albumul „I-TRUST”, al grupului (G)-IDLE, ce a fost lansat pe 6 aprilie 2020.  Videoclipul oficial al piesei se pare că i-a inspirat pe internauți să se apuce de facut cover-uri. Câteva dintre ele sunt… destul de ciudățele.

8. MARIO IDLE (Darnu Pop)

Creatorul are un întreg canal de Youtube, dedicat cover-urilor după piesele k-pop în stilul jocurilor video. Pentru „Oh My God” a fost alesă tematica Mario. Pe parcurul videoclipului, se pot vedea chiar membrele (G)-IDLE, colectând bănuți.

7. BUGET ZERO (LankyBox)

Comedienii  Justin și Adam fac chestii destul de ciudate, încercând să copieze videoclipul original. Umpleți fața cu ketchup pentru a o imita pe Minnie? Provocare acceptată!

6. ALLEGRO IDLE (Jichan Park) 

Cum ar suna dacă Mozart ar interpreta o melodie Kpop? Nu știu, dar haideți să-l ascultăm pe acest băiețel de 11 ani care cântă la pian „Oh My God”!

5. GOTHIC MEXICAN IDLE (Maryan MG)

După ce îi vedeți imaginea, ați crede că va urma o variantă black metal a melodiei, dar se pare că a exagerat doar cu look-ul, totuși încercați să nu vă uitați doar la sânii ei. În rest, cover-ul nu sună rău.

4. HARD ROCK IDLE (Mighty Rocksters)

O trupă din Seul a încercat să arate lumii că există și K-rock. Din păcate, chitaristul nu a interpretat și partea rap al lui Soyeon.

3. CONVERSE IDLE (Gerhson)

Evident că lipsea și o variantă latino a piesei, iar cu această ocazie se pare că tipul și-a făcut și reclamă la magazinul său de încălțăminte.

2. MATRUSCHKA IDLE (StigmaTae, Mina. Remix – D3VOK)

Nu e un secret că trupa (G)-IDLE este destul de populară și în țara votcii. Partea de rap în rusă al lui Soyeon v-ar putea șoca. În rest, vedeți voi mai departe.

1.  SANDWICH IDLE (K-LUV VEGAS)

Aceste fete fac parte dintr-un grup de dans din Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Tot ele au trimis următorul videoclip agenției 1theK pentru un concurs.

sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s