Acești doi membri KARD se urăsc?

KARD este una din trupele mixte din kpop. Idolii din trupă sunt mult apreciați, iar popularitatea ce o au face ca turneele lor să fie vândute complet.

Chiar dacă se pare că membrii se împacă bine, în trecut membrii KARD au dezvăluit că uneori poate fi inconfortabil să fie într-un grup mixt. Însă „a fi inconfortabil în preajma cuiva” nu înseamnă „a urî pe cineva”. Deci, de ce se crede că acești doi idoli au o relație mai tensionată?

Potrivit unui internaut care a ales să-și spună părerea și pentru cei care nu sunt fani Hidden Kard, multe persoane consideră că cele două membre care se urăsc sunt Somin și Jiwoo. Dar… de ce?

Internautul a spus că „niciodată nu le vei vedea fiind prietenoase una cu cealaltă”, explicând prin următoarele: „Nu chiar niciodată. Ele interacționează dar mereu pare să fie ceva vag între ele. Se poate spune că ele încearcă din toate puterile să se descurce bine. S-ar părea că dacă sunt dintr-un grup co-ed ele ar avea mai multe șanse să devină mai apropiate, însă realitatea e că fiecare fată interacționează mult mai bine cu băieții din grup.”

Ca dovadă sunt pozele din rețelele de socializare, în care se observă bine chimia fiecărei fete cu băieții din grup.

Însă, din păcate, e o lipsă evidentă de poze cu ambele fete:

„În fandom este o glumă, conform căreia una ar putea să danseze twerk pe scenă în fața celeilalte și să spună totuși că nici nu se cunosc” – a spus același internaut.

„Fiecare din ele primește ură de la fanii celeilalte. Fie că ești în echipa lui Jiwoo, fie că ești de partea lui Somin, fie că ești acea persoană care plânge să vadă cum cele două nu par să interacționeze. Ca mine. Ele ar putea face un selfie cu un semn de circulație decât să facă un selfie împreună.”

Cu acestea fiind spuse, internautul nu consideră că Somin și Jiwoo se urăsc, ele au doar personalități diferite. „Personal, cred că ele au personalități diferite, deci foarte puține lucruri în comun. Somin este mai feminină, mai timidă, cu un gust subtil în modă și în pas cu trendurile actuale, pe când Jiwoo are un aer mai masculin, creează propriile trenduri și are un caracter de persoană dură. Cred că ele se respectă și se iubesc în stilul lor propriu. Ele doar nu sunt afectuase una cu cealaltă.”

Somin și Jiwoo au totuși o relație, dar e strict legată de profesia de idol și nu e mai puternică de atât. Odată, Jiwoo chiar a admis că o adoră pe Somin, spunând într-o transmisie live: „Desigur că o plac. Definitiv!”

Dar voi ce credeți despre relația dintre Somin și Jiwoo?

sursa: koreaboo

2 gânduri despre „Acești doi membri KARD se urăsc?

 1. Elisabeth

  Un articol interesant! Sunt de părere că nu se urasc ci doar nu au lucruri in comun. Si eu de fel ma inteleg mai bine cu băieții, bine io am si o grămadă, 40+ so 🥂
  Am văzut că sunt multe shipuri cu membrii trupei, preferatele mele sunt cu Somin si J.S 😌

  Apreciază

  Răspunde
 2. Speedy👑🎶😈

  Mie Jiwoo mi se pare antipatica…nu stiu de ce, in schimb imi place de Somin. Si fetele mereu au probleme intre a se intelege intre ele……si cu un baiat te poti intelege mai usor. NU cred ca nu se inteleg intre ele…doar probabil nu sunt compatibile caracter cu caracter.

  Oricum intr-un grup fete-baieti mi se pare ca e un alt echilibru fata de un grup doar cu fete sau doar cu baieti. Eu una n-as putea sa lucrez intr-un grup numai cu fete :))) Soarta a facut sa lucrez in echipa cu 2 baieti :))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s