BTS va vorbi la YouTube Virtual Graduation Ceremony, alături de soții Obama, Lady Gaga și alții

Membrii BTS vor participa la ceremonia de absolvire 2020, organizată de YouTube pentru absolvenții acestui an care stau acasă.

Pe 5 mai, YouTube a anunțat că va găzdui o ceremonie virtuală de absolvire intitulată  “Dear Class of 2020” („Dragă clasă din 2020”). Discursurile de început vor fi susținute de fostul președinte Barack Obama, Michelle Obama, BTS, Lady Gaga, fostul secretar de stat Condoleezza Rice, fostul secretar al apărării Robert M. Gates, Alpfabet și CEO-ul Google, Sundar Pichai, și activista Malala Yousafzai.

Variety descrie evenimentul ca desfășurându-se în stilul unui festival, cu un mix de spectacole și discuții care abordează teme tradiționale din ziua absolvirii. BTS și alții vor concerta la un after-party virtual.

În plus, vor fi și apariții speciale ale lui Alicia Keys, Kelly Rowland, Kerry Washington, Chloe x Halle, Zendaya și YouTubers Jackie Aina, AsapSCIENCE, Dude Perfect, Mr. Kate și The Try Guys.

Evenimentul are premiera pe canalul YouTube Originals (link aici) și pe site-ul Learn @ Home YouTube (link aici) sâmbătă, 6 iunie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s