Kangnam semnează un contract exclusiv cu agenția soției sale, Lee Sang Hwa

În octombrie, Kangnam și-a reziliat contractul exclusiv cu agenția Dmost Entertainment. El a activat o perioadă independent.

Pe 6 mai, Star News a raportat că Kangnam a semnat un contract exclusiv cu Bonboo Ent. Fosta patinatoare olimpică și soția lui, Lee Sang Hwa, a semnat cu Bonboo Ent. în februarie 2019, iar agenția mai găzduiește celebrități precum Choo Sung Hoon, Kwanghee din ZE:A etc.

În urma rapoartelor, o sursă de la Bonboo Ent. a declarat: „L-am cunoscut în mod natural pe Kangnam prin Lee Sang Hwa și am semnat un contract cu el pentru că ne-am construit o încredere reciprocă. Îl vom sprijini pe Kangnam, care are abilități excepționale în divertisment, astfel încât să poată promova atât cât dorește într-o varietate de domenii. „

Kangnam a debutat în 2011 ca parte a grupului M.I.B, cu albumul „Say My Name”, și a promovat ulterior și în calitate de cântăreț de trot solo. Kangnam și Lee Sang Hwa s-au întâlnit prin „Law Of The Jungle” de la SBS, iar cei doi s-au căsătorit în cele din urmă în octombrie 2019.

Până de curând, cuplul și-a arătat viața de proaspăt căsătoriți la emisiunea SBS “Same Bed, Different Dreams.” Kangnam apare acum în producția MBN “Mysterious Animal Quiz” .

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s