11 idoli k-pop care sunt mari fani BTS

11 ídolos de K-Pop que son los fans más grandes de BTS

Ca novice k-pop este foarte important să-ţi găsești un model de urmat care să te inspire să ai talent și succes. De-a lungul timpului, celebrul grup (BTS) a realizat numeroase rezultate impresionante şi a reuşit să scrie istorie şi a demonstrat că este una dintre cele mai faimoase grupuri din industrie. Iată în continuare, 11 idoli k-pop care sunt mari fani BTS:

Park Ji Hoon

Ji Hoon este cel mai norocos fan BTS, pentru că a ajuns chiar să joace un joc cu Jin. Cu toate acestea, favoritul său din celebrul grup este V şi a demonstrat de foarte multe ori admirația pentru acesta. De asemenea, idolul a avut norocul să-i întâlnească pe băieți la ceremoniile de premiere și la emisiunile muzicale.

Wooyoung şi Jongho din ATEEZ

Şi membrii din ATEEZ sunt mari ani BTS! Wooyoung a profitat de foarte multe ori pentru a vorbi despre grupul său de idoli preferat. De asemenea, şi mezinul grupului, Jongho, a dezvăluit că modelul său în viaţa este Jungkook. A făcut şi un cover pe melodia „The Truth Untold”.

Younghoon din The Boyz

Younghoon din The Boyz a spus de mai multe ori, că V este modelul său de urmat în viaţă. De asemenea, l-a întâlnit pe acesta la emisiunile muzicale. Iar atunci când grupul a pozat lângă BTS, Younghoon a avut ocazia să stea chiar lângă V! Ce fan norocos!

Sejun din VICTON

Admiraţia lui Sejun pentru BTS este foarte cunoscută de către fani, iar aceasta a declarat că Jimin este favoritul său. El a menționat într-un interviu că BTS l-a motivat pe timpul când era stagiar și că a fost capabil să depășească cele mai dificile momente.

2Soul din Seven O’Clock

2Soul este, de asemenea, un mare fan BTS! El a menționat într-un interviu că Jimin este faoritul său pentru mișcările sale de dans sexy, vocea puternică și expresiile faciale. De asemenea, Seven O’Clock a interpretat de mai multe ori melodii de la BTS.

Hyunwoo şi Dylan din D-CRUNCH

D-CRUNCH este un grup de hip-hop şi nu este de mirare că membrii au ales BTS ca modele de urmat în scena k-pop. Hyunwoo a dezvăluit chiar în timpul unei evoluţii că J-Hope este membrul său preferat, iar Dylan îl adoră mai mult pe Taehyung.

Hyeongseop X Euiwoong

Ca fost stagiar BigHit, nu este de mirare că Ahn Hyeongseop este un mare fan BTS! El a menționat că îi adoră pe cei șapte membri pentru evoluţiile lor impresionante și cool. Colegul său, Lee Euiwoong, a ales, de asemenea, un membru BTS ca model de urmat, spunând că Jungkook este preferatul său.

Kim Dong Han

Dong Han este un mare ARMY chiar înainte de debutul său, iar fosta sa trupă de dans a interpretat multe melodii de la BTS. De asemenea, de foarte multe ori şi-a dezvăluit admiraţia și că membrul favorit este Jungkook. Iată şi un cover al piesei „Idol” realizat de acesta.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s