Fanii cred că aceste 6 grupuri de idoli vor trece peste „blestemul celor 7 ani”

Dacă sunteți de foarte mult timp mari fani, cu siguranţă știți că în lumea K-Pop există „Blestemul celor 7 ani”. De-a lungul timpului, multe grupuri faimoase de idoli foarte iubite de către fani, au căzut victime ale acestei vrăji inexplicabile – anunțând destrămarea trupei pe măsură ce contractele expirau în cel de-al șaptelea an de la debut.

Totuși, pentru aceste 6 grupuri, fanii k-pop cred că acest blestem nu va avea nicio șansă. Chiar dacă anul viitor marchează temutul blestem de 7 ani, fanii cred că acești idoli au ajuns prea departe și s-au apropiat foarte mult pentru a se despărţi.

Să vedem care sunt aceste trupe mai jos:

1. Red Velvet

Celebrul grup de fete de la SM Entertainment a debutat în anul 2014 cu piesa „Happiness”, iar anul viitor vor împlini 7 ani de la debut. Fanii speră că nu li se va aplica blestemul celor 7 ani, având în vedere că ei aşteaptă multe proiecte muzicale din partea fetelor pe viitor.

2. GOT7

Frăția este foarte puternică în GOT7. În plus, 7 este un număr norocos pentru băieți, declarând cu ceva timp în urmă că aceştia nu se tem de blestem.

3. MAMAMOO

Fetele din MAMAMOO știu exact ce fac și care le este obiectivul. Sunt foarte talente şi au o mulțime de lucruri pe care vor să le realizeze în cariera lor. Cu siguranţă vor trece de blestemul celor 7 ani.

4. WINNER

Cu toate că Jinu și Hoony s-au înrolat în armată, iar WINNER a intrat în hiatus, asta i-a încurajat pe fani să creadă că trupa va trece de acest blestem.

5. Lovelyz

Fanii cred cu ardoare că fetele din Lovelyz vor continuă să fie împreună chiar şi după ce vor împlini 7 ani de la debut!

6. LABOUM

Chiar dacă LABOUM a pierdut de-a lungul anilor o membră, fanii cred că blestemul celor 7 ani nu va zgudui cariera fetelor.

Sursa: koreaboo

2 gânduri despre „Fanii cred că aceste 6 grupuri de idoli vor trece peste „blestemul celor 7 ani”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s