Dispatch dezvăluie că Jungkook, Eunwoo, Jaehyun și Mingyu au fost în clubul din Itaewon + agențiile confirmă

Agencies Of Jungkook, Mingyu, Cha Eun Woo, And Jaehyun Apologize For Itaewon Outing + Confirm They Tested Negative For COVID-19

Agențiile confirmă știrile publicate de tabloidul Dispatch, cu privirea la ieșire în club a lui Jungkook din BTS, Eunwoo din ASTRO, Jaehyun din NCT și Mingyu din SEVENTEEN.

Potrivit Dispatch, cei patru idoli au fost în cartierul Itaewon în seara zilei de 25 aprilie până în zorii zilei de 26 aprilie. Reamintim că un sud-coreean confirmat că e infectat de COVID-19 a fost în zonă în data de 2 mai, acesta fiind testat pozitiv pe 6 mai. După ce a fost anunțat acest caz, Sediul Central pentru Contracarare în Caz de Catastrofe și Siguranță, a solicitat persoanelor care au vizitat localuri de divertisment (o categorie care include cluburi, baruri și multe altele) în Itaewon, în perioada 24 aprilie – 6 mai, să nu plece din casele lor.

Știrile despre idolii care au fost în Itaewon au apărut în urmă cu câteva zile, dar numele nu au fost dezvăluite, iar agențiile lor au declarat că nu au putut verifica dacă informațiile sunt adevărate, deoarece informațiile fac parte din viață privată a artiștilor.

În urma știrilor dezvăluite de Dispatch din această zi, agențiile fiecărui idol au postat declarații oficiale care afirmă că raportul este adevărat și că toți idolii au fost testați negativ pentru COVID-19.

Big Hit Entertainment a oferit următoarea declarație:

Bună.

Suntem Big Hit Entertainment.

Iată declarația noastră oficială cu privire la prezența lui Jungkook din BTS în cartierul Itaewon din Seul.

Săptămâna trecută, mai multe tabloide ne-au întrebat dacă Jungkook a vizitat cartierul Itaewon. Ne cerem scuze, că nu ne-am dat seama că răspunsul agenției la întrebări a fost problematic.

Este adevărat că Jungkook s-a dus în cartierul Itaewon. Cu toate acestea, la acea vreme, el nu a mers la locul cu probleme, confirmat la începutul lunii mai, iar Jungkook s-a aflat în Itaewon cu o săptămână înainte de primul caz confirmat. Mai mult, pentru a respecta regulile guvernului, Jungkook a luat măsuri și a efectuat un test pentru COVID-19. Așa că am considerat nepotrivit să dezvăluim publicului viața privată a artistului nostru.

Cu toate acestea, nu există nicio scuză cu privire la faptul că noi, în calitate de agenție a artistului în cauză, nu am realizat importanța distanțării sociale și am acordat prioritate protecției vieții private a artistului. Ne plecăm în fața tuturor, pentru a ne cere scuze.

În seara zilei de 25 aprilie, sâmbătă, Jungkook a vizitat un restaurant și un bar din cartierul Itaewon alături de cunoscuții săi. Nu a prezentat niciun simptom COVID-19, cum ar fi tuse sau febră în urma vizitei. El a făcut un test pentru COVID-19 la un spital desemnat de guvern, acesta a fost negativ. În prezent, artistului îi pare rău pentru că nu a contribuit la eforturile de distanțare socială a întregii societăți.

Noi, Big Hit, facem tot posibilul să urmăm protocoalele de distanțare socială, precum și alte reguli și metode de prevenire a COVID-19. Vom urmări regulile oferite de guvern mai amănunțit pentru a ne asigura că astfel de lucruri nu se vor mai repeta. Ne cerem scuze că am provocat îngrijorare multor persoane, inclusiv fanilor.

Declarația agenției Pledis Entertainment:

Bună, suntem Pledis Entertainment.

În primul rând, ne cerem scuze pentru că am provocat îngrijorare multora prin știrile despre vizitele lui Mingyu în cartierul Itaewon.

Mingyu reflectă asupra comportamentului său inadecvat de a nu respecta regulile de distanțare socială ale guvernului.

Imediat după ce am aflat că a vizitat zona specificată de guvern, el a fost testat pentru COVID-19 la un spital desemnat de autorități, deși nu a prezentat simptome de COVID-19, cum ar fi tuse sau febră. După ce a primit rezultate negative, s-a autoizolat și a urmat cu atenție orientările privind igiena personală.

Ne cerem scuze pentru că am provoca îngrijorare fanilor, care oferă dragoste și atenție artiștilor noștri. Pentru a împiedica un nou eveniment ca aceasta, vom sublinia importanța distanțării sociale și a igienei personale pentru artiștii noștri și vom acorda atenție pentru a ne asigura că idolii respectă îndrumările.

Ne plecăm în fața tuturor, pentru a ne cere scuze.

Declarația agenției Fantagio:

Bună, suntem Fantagio.

Am confirmat că Cha Eun Woo a mers în cartierul Itaewon pe 25 aprilie. Ne cerem scuze că nu a respectat îndrumările de distanțare socială și că a provocat îngrijorare prin managementul nostru nepăsător.

Cha Eun Woo nu a mers la locul confirmat cu probleme, iar când am întrebat Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor din Coreea dacă trebuie testat pentru COVID-19, ni s-a spus că nu este necesar dacă nu prezintă simptome. Cu toate acestea, el a fost testat pentru a asigura sănătatea și siguranța celor din jurul său, rezultatul a fost negativ.

Indiferent de motiv, a acționat fără a se gândi când a vizitat zona Itaewon, într-un moment în care întreaga națiune se distanța socială.

Promitem să depunem toate eforturile pentru ca un incident ca acesta să nu se mai întâmple, prin faptul că toți artiștii noștri vor respecta cu strictețe regulile. Ne cerem scuze pentru că am provocat îngrijorare.

SM Entertainment a lansat următoarea declarație:

Bună, suntem SM Entertainment.

Ne cerem scuze pentru că am provocat îngrijorare într-o perioadă în care multe persoane se luptă cu COVID-19.

În data de 25 aprilie, Jaehyun a vizitat un restaurant și un bar din cartierul Itaewon, dar nu a mers la clubul care a cauzat probleme, iar vizita lui Jaehyun în cartier a avut loc cu șapte zile înainte de cazul confirmat.

Jaehyun nu a prezentat simptome, dar când cazurile de COVID-19 au izbucnit în clubul din Itaewon și au început să se răspândească, s-a dus să-și facă un test de COVID-19, rezultatul fiind unul negativ.

Jaehyun reflectă asupra faptului că nu a fost atent în perioada de distanțare socială, când toată lumea ar trebui să se abțină de la adunările de zi cu zi.

De asemenea, ne cerem scuze pentru că nu am ghidat și gestionat artistul nostru pentru a ne asigura că urmează cu atenție protocoalele de distanțare socială în timpul personal.

Încă o dată, ne cerem scuze pentru că am provocat îngrijorare fanilor și multor alte persoane.

 

Imagine

Sursă

96 de gânduri despre „Dispatch dezvăluie că Jungkook, Eunwoo, Jaehyun și Mingyu au fost în clubul din Itaewon + agențiile confirmă

 1. tsukiko2002

  Stiu ca nu e bine ce a facut Jungkook, totusi eu l-am aparat , il apar si il voi apara mereu.
  Alti idoli au facut lucruri cu mult mai oribile si fanii oricum ii aparau, asa voi face si eu , totusi nu zic ca ce a facut el e bine , dar nici nu e ca si cum a omorat pe cineva.
  Sunt sigura ca isi da seama ca a facut o mica greseala si acum reflecta asupra acestui lucru.
  Mai am de zis cateva lucruri :
  1) daca e pandemie de ce nu inchid cluburile si orice fel de localuri , logic ca oamenii vor contiua sa se duca , daca sunt deschise . Nimeni nu zice nimic de oamenii obisnuiti care se duc , dar daca e idol se face mare caz, mai ales daca e dintr-o trupa celebra , adica si idolii sunt tot oameni .
  2) orice om greseste , este si firesc , important este sa realizezi acest lucru si cred ca acum toti idolii regreta faptele lor.
  Nu am folosit diacritice si daca am facut greseli scuze !!!

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
  1. Lucy 2

   Nu poti compara vedetele cu restul oamenilor. De aia sunt idoli, pt ca sunt faimosi si au o influenta extrem de mare asupra a mii si zeci de mii de oameni. Din pacate, asta e adevarul, nu pot face astfel de greseli, pentru ca vor plati in fata publicului. Cu faima si banii vine si responsabilitatea.

   De ce nu s-au inchis cluburile si barurile de noapte? Prostie (ulterior, s-au inchis pe 9 mai oficial). Scolile si universitatile sunt inchise, in timp ce localurile astea sunt frecventate de mii de oameni zilnic.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  2. andreeag20 Autor post

   Nimeni nu ii urăste că au fost în club, toata lumea ii critică pentru simplu fapt că nu au stat în carantină doua săptămâni, chiar dacă guvernul a cerut asta! ‘Sediul Central pentru Contracarare în Caz de Catastrofe și Siguranță, a solicitat persoanelor care au vizitat localuri de divertisment (o categorie care include cluburi, baruri și multe altele) în Itaewon, în perioada 24 aprilie – 6 mai, să nu plece din casele lor.’
   Da, au mers în club pentru că erau deschise, dar după au trebuit să stea în casă în izolare, iar ei nu au facut asta

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  3. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   „Stiu ca nu e bine ce a facut Jungkook, totusi eu l-am aparat , il apar si il voi apara mereu” Asta ii datoria unui fan, dar trebuie aparati doar cand sunt acuzati pe nedrept.
   „Alti idoli au facut lucruri cu mult mai oribile si fanii oricum ii aparau,” Asta nu ii o scuza. Multi si-au parasit biasul doar pentru ca se intalnea cu cineva. Cati crezi ca il vor sustine in cazuri mai grele si mai rele.
   „daca e pandemie de ce nu inchid cluburile si orice fel de localuri , logic ca oamenii vor contiua sa se duca , daca sunt deschise . Nimeni nu zice nimic de oamenii obisnuiti care se duc , dar daca e idol se face mare caz, mai ales daca e dintr-o trupa celebra , adica si idolii sunt tot oameni” Chiar daca sunt deschise, nu te obliga nimeni sa mergi. Daca ti la viata ta si a celor din jur, stii ce alegeri sa faci.
   Inca nu stii ce inseamna sa fi idol? Unii iti urmaresc fiecare pas ca sa te critice, iar altii pentru ca te au ca model.

   Apreciază

   Răspunde
   1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

    „Viata lor privata”. Faci ce vrei dar nu pe timp de pandemie. Putea, Doamne Fereste, sa ia boala si sa imbolnaveasca alte persoane, ceilalri membrii, familiile lor. membrii staffului si tot asa.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
    1. cherry

     Nu era pe timp de pandemie! Aceștia au fost pe data de 24 Aprilie când puteai să mergi unde dorești dar să fi protejat! Dacă tot Dispatch comentează, unde sunt scuzele lor?? Ei ce căutau acolo?? 😳

     Apreciază

     Răspunde
     1. andreeag20 Autor post

      ‘Sediul Central pentru Contracarare în Caz de Catastrofe și Siguranță, a solicitat persoanelor care au vizitat localuri de divertisment (o categorie care include cluburi, baruri și multe altele) în Itaewon, în perioada 24 aprilie – 6 mai, să nu plece din casele lor.’
      Da, au mers în club pentru că erau deschise, dar după au trebuit să stea în casă în izolare, iar ei nu au facut asta. Poate cei de la Dispatch au stat în izolare…

      Apreciază

      Răspunde
      1. cherry

       „Conform declarației BigHit, Jungkook cu grupul de prieteni „97’s”, au fost în Itaewon dar:
       – NU în clubul unde a fost cazul Covid, ci într-un bar.
       – a fost cu O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE de a apărea acel caz
       – a fost pe 25 aprilie, iar Coreea nu mai avea interdicție din 20 aprilie, deci NU a încălcat nici-o regulă /lege
       – din proprie inițiativă s-a testat și a ieșit Covid NEGATIV (și ceilalți din grup au ieșit tot negativ)”

       Apreciat de 1 persoană

       Răspunde
 2. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  Foarte amuzanta situatia.
  Cand Minno a fost intr-o guest house cu prietenii lui a fost criticat, mai ales de armys, care il acuzau ca nu a respectat legile si regulile pe timp de pandemie.
  Acum cand Jungkook a fost intr-un local cu foarte multe persoane, in apropiere de un local care a fost desemnat focar de infectie, nu ai voie sa zici nimic ca este viata lui privata si este doar o mica greseala……

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. jwalker

  hai sa vorbim si despre superbii fani ce au imprastiat zvonuri aiurea doar ca sa curete cautarile si sa incerce sa indrepte atentia in alta parte. Hai sa vorbim despre fanii ce au creeat # penibile doar ca sa-l protejeze pe oppa, hai ca vorbim si despre fanii ce au ‘glumit’ si creat un # despre moartea lui Jay doar asa, pur amuzament ca sa se distraga atentia. Si nu doar Jay e a fost tarat aiurea in asta, alte celebritati au avut aceeasi soarta.
  Oppa a dat-o in bara, accepta si treci peste. De cand ‘glumitul’ in legatura cu moartea unui om e ceva normal?? fanii kpop internationali se plang de bullying, de netizens ca ajung sa impinga idolli la suicid si fac exact acelasi lucru, ipocrizie de prima clasa.
  Incetati sa implicati celebritati ce N-AU NICIO LEGATURA doar ca sa-l ‘protejati ‘pe oppa 🤦‍♀️

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   Este amuzant doar cand se iau ei de altii. Este foarte ok cand ei inventeaza si ii jignesc pe altii, dar daca cineva il trage la raspundere pe oppa pentru niste greseli pe care chiar le-a facut, brusc nu mai este amuzant, nu ii adevarat si ii treaba lui, viata lui privata.
   Intotdeauna incearca sa implice si sa invinovateasca pe altcineva in incercarea de a se scoate pe ei si pe oppas.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. jwalker

    m-am convins, un procentaj destul de mare din fandom-ul kpop imparte acelasi neuron. Nu exista alta explicatie, efectul de turma e al naibii de ingrijorator de ridicat. Hate aiurea si fanwars din motive penibile au tot fost, dar sa implici si sa te distrezi prin crearea unui zvon ca moartea unei persoane, e la un alt nivel de imbecilitate si mi-e pur si simplu scarba de astfel de persoane. Cand a iesit stirea cu Mino, armys erau cei mai mari critici ai lui, acum? e viata lui privata 🤦‍♀️ ipocrizie la cel mai inalt nivel.
    Merita baieti hate pentru iesirea lor? categoric NU. Merita crtica? DA. Au incalcat niste reguli intr-o perioada in care o planeta intreaga are de suferit. Trebuiau sa fie mai responsabili, trebuiau sa fie constienti ca, fiind idoli sunt un exemplu si au o turma de oi ce imparte un neuron in spate lor. Mai ales ca vorbim despre un club dintr-o zona considerata focar de infectie, dar nuuu.. e mult mai important sa protejam imaginea lui oppa.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
 4. Ann

  Daca se intreaba cineva cat de rai pot fi oamenii, sa se uite la comentariile de la articolele despre BTS.
  In loc sa stai potol, comentezi asa aiurea. Aici nu era vorba de Army ci despre Jungkook, Eunwoo si alti doi idoli. Si-au cerut scuze si gata. Ce atata cearta?
  Am o intrbare bar= club? Ca nu prea inteleg, in articol scrie club, agentiile spun bar. Ca din cate stiu eu clubul e cu bautura si dans, iar barul cu bautura. Nu merg in astfel de locuri asa ca nu stiu sigur.

  Apreciază

  Răspunde
  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   Daca vrei sa afli cat de rai sunt oamenii, fa-ti un cont de Twitter. Si nu sunt deloc comentarii aiurea. Ca nu va plac voua…. asta ii partea a doua.
   Si daca era vorba de Jungkook, Eunwoo si ceilalti doi idoli, de ce armys i-au implicat si au acuzat alte persoane? :))))
   Poate fi barul dintr-un club.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 5. tsukiko2002

  Realizez și eu că s-a greșit din partea lui Jungkook ,totuși cel mai tare mă irită cei care de-abia așteptau și cea mai mică greșeală pentru a-l critica , ca de obicei.
  Serios unii nu au nimic mai bun de făcut cu viața lor ?
  Eu pur și simplu ignor lucrurile care nu mă interesează, dar alții numaidecât să comenteze.
  Vă ofticați , așa-i că nu aveați nimic de comentat și acum că s-a găsit ocazia profitați la maxim.
  Totuși nu uitați că noi ARMY nu renunțăm ușor și vom trece și peste asta.
  🤗🤗🤗🤭🤭🤭🤭🤭

  Apreciază

  Răspunde
  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   Pai armys ii critica si ii acuza pe altii pe nedrept, in aproape fiecare zi. Chiar acum cateva zile au acuzat si si-au batut joc de mai multi idoli, trupe si fandomuri. Voi, armys sa acuzati pe nedrept si sa va protejati idolii si cand gresec, dar alte fandomuri sa nu isi apere idolii cand sunt acuzati si batjocoriti de voi pe nedrept?

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. tsukiko2002

    Fiecare fandom are si fani toxici ,nu spun că noi suntem de aur sau ceva , totuși eu nu critic alți idoli sau fani, din contră ,dacă mă interesează subiectul pot să apăr și pe alți idoli ,nu doar preferați mei.

    Apreciază

    Răspunde
 6. Kaila

  vreau sa stiu unde sunt persoanele care ziceau ca imprastiem STIRI FALSEEEE si ca ne RAPORTEAZA la big hit pentru asta

  U N D E
  S U N T E T I ?????????!!!!!!!!!

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  vorba aia cine rade la urma, rade mai bine e foarte adevarata =)))))

  Apreciat de 5 persoane

  Răspunde
   1. andreeag20 Autor post

    Si daca radem ce faci? trimiti email la Big Hit? Honey, nu sunt stiri false până și agenția a confirmat. Vouă nu vă convine faptul că ‘oppa’ a facut ceva rau și nu e sfânt asa cum credeți. Astept cu nerabdare stirile despre relatiile lor ^^

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Sandra

     Am spus că nu îmi convine și că sunt știri false? Da. Am spus că sunt false PANA LA PROBA CONTRARIE. Adică , nu te poți baza (mai ales cum a fost situația asta la început ) pe nimic ,practic.
     😂 Cred că izolarea v-a afectat rău de tot rațiunea. Nu a spus nimeni că „e sfânt”. Deja incepi sa spui lucruri fără sens. Nimeni nu a spus nimic din lucrurile înșirate de tine pe acolo. Lumea a acceptat că, atât el cât și ceilalți au greșit. Dar cred că ați fi de acord, foarte bucuroși și mulțumiți daca s-ar fi scris in comentarii că e DOAR vina lui. Și nu e așa.

     Apreciază

     Răspunde
     1. Kaila

      off doamne da nu i nimic
      draga mea, eu sunt aici ca sa fac lumina in caz ca ai uitat

      nu vad ceva de proba contrara. cand mai uiti ce scrii prin comentarii, sa vii la mine. sunt aici sa ajut 🙂

      ps. se spune proba contrara, nu contrarie

      Apreciază

      Răspunde
       1. Kaila

        Copiez link ul imaginii/gif ului.
        Numai ca la ss-ul asta prima data l.am incarcat pe imgur si dupa am copiat link ul, ca sa se poata vedea

        Apreciază

     2. Lucy 2

      Știrile nu s-au negat (de o sursă oficială) și nu s-au confirmat de o sursă oficială atunci, prin urmare, nu ai de unde ști dacă sunt false sau nu. Plus că nu poți da în judecată pentru niște presupuneri (am verificat), pentru că nu faci acuzații, ci doar PRESUPUNERI. Iar acum că sursa oficială a confirmat veridicitatea informației… păi ce să mai vorbim.

      Apreciat de 2 persoane

      Răspunde
       1. Sandra

        Nu am menționat de datul in judecată. Wow am greșit doua litere dintr-un cuvant. De altceva nu ai de ce sa te iei? Ideea in sine nu ai prins o , dar te ai grăbit să vezi ce greșeli am. Te ai trezit sa faci analiza textului. Am mai văzut situații de genul. Nu mă surprinde . Spuneam de proba contrara pt că majoritatea comentariilor susțineau că este adevărat, ceea ce nu se știa.

        PS: nu îți fa griji că nu uit. Știu foarte bine ce am scris in acel comentariu.

        Apreciază

       2. Kaila

        nu are niciun rost sa comentez la ce zici in comentarii =))))))))) nu prea imi place sa pierd vremea cu nonsensuri

        asa ca daca te.am putut invata 2 chestii, e deja suficient =))

        imi pare rau, dar pe ziua de azi iti spun pa, si ne vedem maine sau la urmatorul articol.
        am inteles ca tu vrei atentia mea (daca tot te bagi sa imi raspunzi in comentarii la articole) daca pana acum te.am ignorat, de acum o sa ai parte de atentia mea 🙂

        Apreciază

       3. Sandra

        Probabil că absurditățile sunt doar in capul tau și impresia că mereu ai dreptate.

        PS: Vai ! Mă simt flatată. Dar nu dau 2 bani pe atenția ta.

        Apreciază

 7. Sandra

  „Îmi place” că în comentarii se vorbește doar de Jungkook. De ceilalți 3? Nimic. Vi s-a pus pata pe el, iar acum e ocazia perfectă să răbufniți. Parca stați la pândă pt așa ceva, în halul ăsta reacționați. De parcă ceilalți trei nu au făcut nimic. De parcă acele grupuri nu sunt populare. Nu este unul mai mult sau mai puțin vinovat. Sunt în aceeași măsură.

  Apreciază

  Răspunde
  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   Dar nu se vorbeste doar despre Jungkook :))). Sunt comentarii si despre Eunwoo si despre ei in general.
   Dar cel mai mult se vorbeste despre atitudinea fanilor.
   Si daca ei sunt egali si „in aceeasi masura vinovati” cum de vezi numai comentariile despre Jungkook?

   Apreciază

   Răspunde
   1. Sandra

    Mda…sunt 2 comentarii care se referă la ceilalți. Wow. Crezi că stau sa le număr ? In mare parte doar despre el se vorbește. Și se sparg toate oalele doar in capul lui.
    Chiar crezi că nu se vede cu ochiul liber ? Chiar și când citești printre rânduri sau comentarii se observa. Nu spun că nu e vina lui. Dar atenția este fixată cam 95% (daca nu mai mult )doar pe el. Cel puțin aici. Nici nu vreau sa știu în altă parte.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Kaila

   😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   asa victimizeaza te in continuare =))))) ca si tu faci exact parte din categoria de mai sus care ne acuza 🙂

   dar na cand nu mai ai alte argumente, dai vina pe alti 😂😂😂😂😂

   sincer pt army nu ar trebui sa conteze si ceilalti, ar trebui sa va asumati ca a gresit si sa acceptati asta. ca ce crezi nu sunteti mai presus cu nimic decat alti fani

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Sandra

    Nu am spus că suntem mai presus. De unde ai scos asta? Văd că îți place foarte mult sa ” înflorești ” ceea ce spun alții. Nu se victimizează nimeni.
    „sincer pt army nu ar trebui sa conteze si ceilalti” – știi că asta se aplică și pt tine și alții, nu ? Sau tu te crezi excepția ? Deschide bine ochii la ce am scris și apoi comentează. Nu am insinuat că Jungkook nu e vinovat cu nimic și am fost foarte clară în exprimare. Articolul nu este doar despre el. Dar lumea se comporta de parca așa este. Ca atunci când 2 copii fac o boacănă , sunt vinovați în aceeași măsură , și doar unul suporta consecințele. Ți se pare ok asta, nu?
    Nu incerca sa îmi răstălmăcești vorbele !
    „ca si tu faci exact parte din categoria de mai sus care ne acuza ” – te pomenești că tu ești altfel în situații de genul acesta.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Kaila

     sincer eu nu am dat cu hate la bts. nu cred ca m.ai vazut sa comentez la articole de ei. s.au sa ma iau de ei. nici cand a fost ccc-ul nu am sarit sa spun ca vai e vina lui sau ce fel de om e. o data am zis ca o piesa de la bts, e naspa. si lumea (o parte dintre fani, printre care si tu) mi.a sarit in cap
     iar acum efectiv m.am luat doar de persoanele care ne acuzau ca scriem stiri false. nu am zis de bts sau criticat

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
      1. Kaila

       hai ca asa mai vii de acasa

       daca am lamurit cum se spune corect (proba contrara, nu proba contrarie)
       acum trebuie sa te invat si ce inseamna termenul abject. inteleg perioada asta nu ai fost pe la scoala si ai uitat sa folosesti termenii corecti potrivit contextului

       ABJÉCT, -Ă, abjecți, -te, adj. Care comite fapte reprobabile; ticălos. ♦ Care inspiră repulsie, dispreț; josnic, netrebnic, mizerabil. Comportament abject. – Din fr. abject, lat. abjectus.

       ps. e un site dex online pe care poti sa l accesezi online. stiu ca e cam greu cu cartile

       Apreciat de 1 persoană

       Răspunde
       1. Sandra

        Cred că ai nevoie urgenta de o pereche de ochelari. Daca tot vrei sa te dai „atotștiutoare „. Nici nu citești cum trebuie comentariile scrise de alții, ințelegi doar ce vrei. Ce pot spune? Am comis o greșeală de neiertat cu acel cuvânt. 😂 Am sa meditez asupra greșelii mele cu seriozitate. 🤣 Atunci când voi greșiți in articole nu se pune sau cum? Nu are voie nimeni sa vă critice pt că sunteți „mari autoare” dar voi pe alții da. :)))
        Drăguț că nu te gândești la autocorector și te arunci așa cu capul inainte și mai spui și că nu trec pe la școală. Ce urat.
        PS: Mi ai rănit sentimentele 😂😂😂

        Nu îți face griji. Nu știu de tine, dar alții mai merg și la facultate.

        Apreciază

 8. carmenthemeanie

  Ok, nu obisnuiesc sa las comentarii dar nu m-am putut abtine cand am vazut ce e pe aici. O sa incep prin a spune ca daca as fi ARMY nici macar nu as avea tupeu sa ma victimizez, avand in vedere faptul ca fac parte din cel mai toxic si plin de bullies fandom kpop( SI DA ASTA E ADEVARUL nu incercati sa contraziceti, toata lumea stie) si normal ca stiu si eu si restul ca nU tOtI sUnTeTi aSa sI aLtE fAndOmUri aU fAnI tOxiCi dar la voi nr.e cel mai mare si comportamentul cel mai ingrijorator si trebuie sa realizati asta. In primul rand, in articol nu este vorba doar de oppa-ul vostru, si Eunwoo e aici si e bias-ul meu dar nu ii sar in aparare. De ce? Pentru ca nu merita. Esti aparat cand esti acuzat de ceva pe nedrept, nu cand faci un lucru care pune in pericol viata si sanatatea atator oameni. Ok? Ok. A gresit. Si-a cerut scuze. Nu a murit nimeni..inca. Trecem mai departe. Dar cu ipocrizia voastra ce facem? Acum cand idolul vostru este criticat (pe drept chiar) vine vorba de viata personala si de faptul ca se cauta nod in papura? HONEY voi cum v-ati comportat cand alti idoli au fost criticati, chiar si pentru lucruri mici? Si cand a fost cu accidentul ati facut la fel. Era alt idol vai mama, dar daca e din BTS se iarta ca toti facem greseli. Am vazut ca va simtiti atacati. Saracutii de voi, sa va dam putin suculet si o batistuta? Pur si simplu se zice adevarul. Nu ataca nimeni pe nimeni. Spre deosebire de ce fac ARMY pe twitter. Oops..too soon? Hai sa realizam odata si odata ca BTS nu sunt zei si nu trebuie sa le fie scuzate greselile doar pt ca sunt BTS. Si legate de plangerile voastre ca lumea sare pe orice greseala facuta de ei, sa le puneti pe tw..sau il pastrati doar ca sa aruncati cu hate in alte fandom-uri? Scuze, am uitat. My bad. Peace ❤

  Apreciat de 3 persoane

  Răspunde
 9. Alexandra

  Au facut-o…au facut-o. Asta e! Dar nimeni nu zice nimic despre declaratiile companiilor care sunt facute asa cum ne faceam si noi temele la scoala? Facea unul tema si restul copiam dupa el dar schimbam putin cuvintele ca sa nu se prinda profa. 😂😂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
   1. ESTERA.E

    Oauuu cei aici, atâtea comentari ? Am savurat ciocolată cât am citit comentarile că pop-corn nu aveam 😂Toti 4 au greșit asta e clar . Că nu s-au infectat înseamnă că au avut noroc .Dar dacă se infectau era chiar rau se infectau si ceilanti membri si personalul .Băieți trebuiau sa se gândească si la cei care lucrează cu ei când au decis să nu pastreze distanța socială…Atâtea comentari doar pentru Jungkook.Sunt fană BTS dar nu acept greșeala lui.Din cauza lui puteau sufere și ceilanți membri .Greșesc și ei dar ar trebui să iși dea seama ca au greșit si pe viitor sa fie mai atenți.

    Apreciază

    Răspunde
 10. cherry

  Respectul meu pentru ei că nu s-au ascuns și imediat și-au cerut scuze! Nu am de gând să mă „victimizez” cum spune lumea pe aici dar faceți mult prea mult tam-tam! Măcar sunt sănătoși….
  Totuși, mă mir cum de SM a făcut declarație, în sfârșit au început să-și protejeze artiștii??
  Aș vrea desigur și scuzele de la Dispatch pentru că nu au respectat regulile de distanțare :)))))

  Apreciază

  Răspunde
  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   “ Respectul meu pentru ei că nu s-au ascuns și imediat și-au cerut scuze!”
   Ce inseamna “imediat”la tine?😹
   La mine inseamna cateva ore mai tarziu sau ziua urmatoare. Hai fie si a doua.
   “Zvonurile” nu sunt chiar de ieri.
   Poate ca Dispatch a respectat regulile 😹. Din cate stiu eu, este cate unul pe urmele fiecarui idol. Si sta ascuns si ferit de privirile tuturor.
   Nu poti sa zici ca a incalcat regulile de distantare😹

   Apreciază

   Răspunde
   1. cherry

    La imediat mă refer că nu au stat 2-3 zile și au răspuns.
    Iar faza cu Dispatch nu contează, tot au ieșit, i-au urmărit și au fost în același local cu ei :)))))

    Apreciază

    Răspunde
 11. C.Moraru 💜 -> 🐉&🐰&🌹&💎

  Acel moment când acești idoli nu au încălcat nici o lege, ci doar o distanță socială impusă de fiecare om benevol. In mod normal, unii o respecta, alții nu, și asta nu e o încălcare, ci tine de propria dorința. Doar ca ura și invidia coreenilor e mai presus de orice. Sunt dovezi clare, o mulțime de poze, care demonstrează ca exact in aceeași zi erau o grămada de oameni care se plimbau și luau masa exact in locurile in care ei s-au odihnit, doar ca pe acești oameni nimeni nu-i critica.
  Cum va spuneam, invidia e la mare nivel!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. carmenthemeanie

   Acei oameni nu sunt criticati pentru ca nu sunt idoli. Idolii artrebui sa dea un exemplu bun fanilor lor. Si doar pentru ca nu este ilegal inseamna ca e ok? Asa se masoara spiritul moral la voi? Daca acel lucru va va duce sau nu la parnaie? Nu pentru ca pur si simplu nu trebuie sa faci acel lucru ca pui in pericol viata ta si a celor din jur? Idolii nu sunt „oameni obisnuiti”, de-aia sunt idoli 🙂 si de-aia sunt si „criticati” pentru orice si apar scandaluri din nimic (aici nu e cazul, e treaba serioasa, si daca nu credeti ca e treaba serioasa inseamna ca faceti parte din categoria celor care nu iau in serios nici regulile de la noi din tara cu distantarea sociala).

   Apreciază

   Răspunde
    1. carmenthemeanie

     Nu sunt marionete atunci cand fanele tipa la ei sa se dezbrace sau sa le arate abdomenul? Sau sa faca aegyo pt placul lor? Eu nu am spus ca sunt de acord ca idolii sa fie urmariti si criticati pentru orice..ci doar pentru lucrurile serioase si problematice pentru ca la urma urmei, sunt public figures si au multi fani care ii urmaresc si admira si trebuie sa fie mai atenti decat oamenii obisnuiti sa nu devina exemple negative :).

     Apreciază

     Răspunde
  2. luminita rata

   I.N S.F.A.R.S.I.T un comentariu la obiect.
   Daca maine la noi s-ar termina toata nebunia cu starea de urgenta , alerta sau puii mei , ce-o mai fi , cati din cei care comenteaza aici ar fi mai catolici decat Papa dupa 5 zile !?!
   Exact.
   In SK se intrase intr-o oarecare normalitate iar comunicatele de presa au fost ,a se citi printre randuri , ,, Nu prea avem de ce sa ne cerem scuze ….poate doar pt faptul ca acesti tineri se comporta normal , socializand si incercand sa-si traiasca viata .
   Si sa ma scutiti cu ,, au pus in pericol viata celor din jur ,, . A fost o situatie de nisa . poti sa te infectezi ducand gunoiul , plimband catelul sau cumparandu-ti o paine. Au facut testul si a iesit negativ.O escaladare a testelor pozitive a avut loc in jur de 5 mai si atunci s-a luat decizia ca toti cei care au fost in zona dupa 24.aprilie sa fie considerati cu posibil risc.Adica mii de oameni , printre care , se afla si cei 4 baieti.
   Daca ieseau in oras cu 2 zile mai devreme , era totul ok, dar ei nu , au fost prosti ca au asteptat o saptamana .
   Cred ca ce-i macina pe internauti nu este pacea mondiala ci ,, cum si-au permis ca dupa 5 zile de la ridicarea restrictiilor , sa faca o iesire in oras ,, SCANDALOS ,,
   Pt cei cu DEX-ul la gat , a se citi ca ultimele 2 randuri sunt sarcastice.
   Nu folosesc tastatura cu caractere romanesti din cauza de job.
   E posibil sa am greseli de ortografie.
   Punct.

   Apreciază

   Răspunde
 12. Cineva

  Asta miroase a ipocrizie. La mai fac reclame despre distantare daca nu pot sa se abtina? E adevarat ca n-au incalcat nici o lege, dar chiar nu poate omul sa se abtina sa se plimbe aiurea, ca doar e si pentru binele lui. Ca la noi, gata urgenta si hop toti tarusii la dans i Herastrau.

  Apreciază

  Răspunde
 13. mariah

  Noroc de ei că îs frumoși și populari 😅 Las că supărarea le trece repede la fani când vine oppa cu viitorul come-back 😅😅😅

  Apreciază

  Răspunde
 14. Vante💜

  Mi se face rău când mă uit la comentariile de aici, măi fetitelor, dacă tot aveti ochi, încercați să i folosiți, se vede clar in articol ca nu este vorba numai de Jungkook (mai sunt si alti 3 idoli), încercați să fiți mai puțin evidente atunci cand aruncati cu răutate. Eu sunt obișnuită ca de fiecare dată când apare un articol de genul, care nu aduce cuvinte de laudă unui membru BTS să văd zeci de comentarii care sunt nerăbdătoare să si exprime frustrarea…numai la asta sunteti bune, nu ati comenta la un articol in care se vorbește despre reușitele lor. Toate va adunați buluc când e vorba de „scandal”, sunteți tari in tastatura

  Ps!! Mi e SCÂRBĂ de alea care se numesc „ARMY” dar au întotdeauna ceva de reproșat, ieșiți din fandom si nu va mai numiți fani

  Apreciază

  Răspunde
  1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

   Si tu ai ochi, de ce nu ii folosesti? Se vede clar in comentarii ca nu se vorbeste doar despre Jungkook. Se vorbeste mai mult despre atitudinea unora.
   Tu de ce crezi ca sunt acest gen de comentarii doar la articolele cu BTS? Astfel de comentarii sunt la mai multe articole. Dar sunteti aici vreo 4 care exagerati intotdeauna (mai multe, dar 4-5 in general). Dovada articolul asta si cel cu opiniile lui Speedy.
   Oricine ce zice, gata, atac subtil la adresa lui oppa. Daca voi v-ati controla reactiile, nu ar fi chiar asa.
   Si pe acest site nu cred ca sunt vreo 3 articole in care sa fi zis cineva ceva rau de BTS. De voi da, dar de BTS nu. Acei armys toxici reprezinta 80% din motivele pentru care BTS isi primesc hate.
   De fapt sunt ARMYS adevarati cei care recunosc ca si idolii lor mai gresesc cateodata. Aceia care au curajul sa recunoasca, desi sunt constienti ca acei armys toxici ii vor hartui toata viata lor.
   RESPECT pentru ei.

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde
   1. Sandra

    Stii ca nu are niciun sens să urăști o trupă doar din cauza fanilor. Majoritatea urăsc BTS din motive idioate. Nu le mai lua atât apărarea venind cu scuza asta pe care am auzit-o de mii de ori. Ca nu asculti muzica făcută de fani, nu mergi la concertele fanilor etc.
    Fanii nu reflectă artistul in sine. Nu le face el educatie.

    Apreciază

    Răspunde
    1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

     Ii trist, dar adevarat!
     Scuza-ma, dar cui iau eu apararea?😁In caz ca nu ai day observat, tu si inca cateva refuzati sa intelegiti ca oppas au gresit! 😊
     Si pot sa stiu de ce voi va simtiti intotdeauna atacate si de ce intotdeauna aveti impresia ca cineva ii ataca pe BTS?

     Apreciază

     Răspunde
   2. Vante💜

    Crede ma ca nu iti folosesti ochii asa cum ii folosesc eu, sau poate ii folosesti dar te prefaci ca nu vezi…cum iti poti spune tu mie că toți 4 sunt criticați când 90% din comentarii sunt despre Jungkook.
    Oricum o sa treacă si subiectul ăsta, asa ca puteti aștepta in continuare până o să apară o altă știre prin care sa i puteti critica, ca na, voi sunteti făpturi sfinte.
    Nu toti oamenii sunt idoli, dar toti idolii sunt OAMENI, iar oamenii greșesc, e in natura noastră. De fiecare dată sariti ca niște țațe, aruncați cu ură, idolul se satură, are si el o limită, de asta unii se gandesc la suicid (uneori chiar ajung sa si sfârșească viața) din cauza urei pe care o primesc. Ca prin urmare, când cineva moare devine cel mai bun, toate il iubiți, la toate va pare rău, toate scrieți rest in peace si totul a trecut

    Apreciază

    Răspunde
    1. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

     Sa stii ca imi folosesc ochii destul de bine. Nu il critica nimeni doar pe Jungkook, poate doar in comentariile lasate de armys care ii sustin orbeste si nu inteleg ca oppa a gresit. Ai vazut tu sa ii sustina pe Jaehyun, Minkyu si chiar Eunwoo? Daca sunt egali atunci de ce voi doar pe Jungkook il sustineti? 😹
     Nu pot sa cred. Imi vorbesti tu mie despre sentimentele idolilor? De ce folosesti asta ca scuza?
     Idolii se sinucid atunci cand primesc hate si acuzatii care mai de care pe nedrept.
     Au fost Jaehyun, Jungkook, Minkyu si Eunwoo acuzati pe nedrept?
     Criticile astea pe care le primesc ei acum nu sunt pe jumatate atat de dure pe cat au primit unii idoli la niste poze postate. 😹 Ai vazut tu cu ochii tai perfecti ce comentarii au scris despre poza lui JooE? 😹
     Si despre hate, acuzatii pe nedrept si sinucideri sa le vorbesti color din fandomul tau care, din nou, spun ca Jungkook nu a gresit atat de rau deoarece nu a lasat nicio fata gravida.
     Au incercat sa il implice pe Kai care a postat o poza intr-un restaurant. (Desi poza a fost facuta acum mult timp in Franta). Ok?

     Apreciază

     Răspunde
 15. ESTERA.E

  Oauuu cei aici, atâtea comentari ? Am savurat ciocolată cât am citit comentarile că pop-corn nu aveam 😂Toti 4 au greșit asta e clar . Că nu s-au infectat înseamnă că au avut noroc .Dar dacă se infectau era chiar rau se infectau si ceilanti membri si personalul .Băieți trebuiau sa se gândească si la cei care lucrează cu ei când au decis să nu pastreze distanța socială…Atâtea comentari doar pentru Jungkook.Sunt fană BTS dar nu acept greșeala lui.Din cauza lui puteau sufere și ceilanți membri .Greșesc și ei dar ar trebui să iși dea seama ca au greșit si pe viitor sa fie mai atenți..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 16. SeoJoon-Moon

  wow…cate comentarii.
  dragele mele „army”…nu-i mai luati apararea lui Jungkook.
  a gresit…orice om face asta…dar putea sa fie si mai rau.
  Nu va mai victimizati atat si nu-i mai luati apararea lui oppa.
  am fost army…dar acum imi pare rau…nici binsenu vorbesti cu una ca zice „vezi ca Jimin e al meu”..
  despre ce sa mai vorbim.

  Apreciază

  Răspunde
  1. ESTERA.E

   Dar nu toate i-am luat apararea lui Jungkook.Nu prea am idee ce e sa fi o army deși sunt fană BTS.Și hai sa fim serioși remarca ” Jimin e al meu” nu își avea locul aici.Am întâlnit army care nu au spus așa.

   Apreciază

   Răspunde
 17. ESTERA.E

  Nu îi luam toate apararea.Îți pare rău că ai fost army? De ce să îți pară rau de ceea ce îți placea odată chiar nu pot să înțeleg.Și remarca „Jimin e al meu” nu își avea locul aici.Sunt sigură că sunt army care nu spun asta .

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 18. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  Si uite de ce toata lumea “se ia de Jungkook”.
  Deci Minho sa mearga la inchisoare, dar de Kookie sa nu ziceti nimic ca ii viata lui privata.

  Apreciază

  Răspunde
 19. Pingback: [CCC] Internauții aduc critici dure la adresa lui Eunwoo din ASTRO și grupul ’97 | K-POP ROMÂNIA

 20. Pingback: [CCC] Big Hit își cere scuze pentru ieșirea lui Jungkook în cartierul Itaewon | K-POP ROMÂNIA

 21. Pingback: Jaehyun din NCT postează un meaj scris de mână în care își cere scuze pentru scandalul Itaewon | K-POP ROMÂNIA

 22. Pingback: Eunwoo din ASTRO postează un mesaj scris de mână în care își cere scuze | K-POP ROMÂNIA

 23. Pingback: [CCC] Internauții critică fanii BTS pentru că încearcă să acopere scandalul lui Jungkook pe Twitter | K-POP ROMÂNIA

 24. Pingback: Internauții îi critică pe Jaehyun și Eunwoo pentru că mesajele în care își cer scuze sunt aproape identice | K-POP ROMÂNIA

 25. Pingback: [CCC] Atmosfera din live-ul trupei NCT 127 + Jaehyun abia mai rezista | K-POP ROMÂNIA

 26. Pingback: Fanii sunt nedumeriți după ce Lemona Japan șterge materialele promoționale cu BTS | K-POP ROMÂNIA

 27. Pingback: ‘SBS News’ dezvăluie locurile în care au fost Jungkook, Mingyu, Cha Eun Woo, & Jaehyun | K-POP ROMÂNIA

 28. Pingback: Jungkook din BTS își cere scuze personal pentru ieșirea lui în club în timpul pandemiei cu COVID-19 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s