Choi Jong Bum pledează vinovat la apel + fratele lui Goo Hara cere o pedeapsă mai mare

Choi Jong Bum, fostul iubit al lui Goo Hara, și-a cerut scuze la procesul său de apel și a pledat vinovat pentru acuzații pe care le-a respins anterior.

În 2018, Goo Hara și Choi Jong Bum au intrat într-o altercație fizică pe 13 septembrie, în jurul orei 1 noaptea. Choi Jong Bum a raportat inițial polițiștilor că Goo Hara l-a agresat, dar Goo Hara a respins acuzațiile susținând că Choi Jong Bum a șantajat-o cu o filmare sexuală. În cele din urmă, ambii au fost trimiși spre urmărire penală sub acuzații separate, dar rechizitoriul lui Goo Hara a fost suspendat, în timp ce cazul lui Choi Jong Bum a fost judecat.

În 2019, el a fost acuzat de procurori că a încălcat Legea privind cazurile speciale referitoare la pedepsirea crimelor sexuale (filmarea părților corpului fără consimțământ), agresiune care a provocat vătămări corporale, intimidare (șantaj), constrângere și distrugerea și deteriorarea proprietății.

La primul său proces din august 2019, a primit o pedeapsă de închisoare de un an și șase luni, cu suspendare pentru trei ani (perioada de probă). Aceasta înseamnă că, dacă ar fi comis o infracțiune în perioada de probă de trei ani, și-ar fi va executat pedeapsa cu închisoarea timp de un an și șase luni. Atât el, cât și acuzarea au depus apel.

În după-amiaza zilei de 21 mai, a avut loc prima înfățișare pentru apelul lui Choi Jong Bum. Procesul a fost dominat de discuția dacă a existat sau nu consimțământ pentru filmare. La primul său proces, Choi a fost găsit nevinovat de filmarea corpului victimei fără consimțământ. Avocatul lui Choi Jong Bum a declarat că Choi Jong Bum acceptă această hotărâre: „Solicităm o sentință de nevinovăție în ceea ce privește filmările ilegale, așa cum a fost dată în primul proces”, a declarat avocatul.

Procuratura a răspuns: „A fost nedrept că a fost pronunțată o hotărâre de nevinovăție cu privire la filmările ilegale în primul proces.” Aceștia au cerut să fie declarat vinovat pentru toate acuzațiile.

Fratele lui Goo Hara, Goo Ho In, a apărut în instanță, având acest drept, ca membru al familiei decedatei, și a cerut pedepse severe pentru Choi Jong Bum. El a spus: „Sora mea a fost foarte supărată și înfuriată de nedreptatea primului proces.”

El a adăugat: „La fel ca victimele din cazul nth Room, aceasta a fost o experiență traumatizantă pentru sora mea de care nu a putut să scape. Vă rog să vă gândiți cu atenție la acest lucru și să dați o sentință adecvată în cel de-al doilea proces.”

Înainte de apel, Choi Jong Bum a negat toate acuzațiile, cu excepția celei cu privire la daunele cauzate proprietății. Cu toate acestea, la proces și-a schimbat poziția și și-a cerut scuze. El a pledat vinovat pentru toate acuzațiile, cu excepția celei cu privire la filmări neconsensuale: „Am simțit o mulțime de lucruri și am reflectat foarte mult în ultimii doi ani”, a spus el. „Așa cum am scris în declarația mea, indiferent de motiv, îmi cer scuze tuturor celor care au legătură cu acest lucru.”

Goo Ho In a răspuns la acest lucru spunând: „Sora mea a fost foarte supărată când l-a văzut făcând lucruri precum organizarea cu încredere a unei petreceri mari de inaugurare  cu cunoscuții săi, după ce a spus că reflectează. Din perspectiva unui membru al familiei, ar fi dificil să  numim asta „reflecție”. ”

Sentința lui Choi Jong Bum în procesul său de apel va fi anunțată pe 2 iulie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s