Kang Seung Yoon din WINNER vorebește despre opiniile preconcepute ale publicului și viitorul trupei în interviul pentru revista ‘Elle’!

Liderul trupei WINNER, Kang Seung Yoon, a luat parte la o ședință foto individuală pentru revista ”Elle”, acordând și un interviu în care a povestit mai multe despre viziunea sa și viitorul trupei!

Acesta și-a început cariera muzicala la 17 ani când a participat în calitate de concurent la emisiunea „Superstar K” sezonul al 2-lea, iar în acest an artistul împlinește 10 ani de când se poate considera muzician și o persoană publică!

Cu această ocazie, pentru ședința foto, în loc să opteze pentru un concept extravagant, Kang Seung Yoon a abordat un stil masculin simplu, natural, în denim, purtând diverse articole vestimentare. 

Întrebat despre evoluția sa ca artist, Yoon – care este faimos pentru etica sa remarcabilă – a dezvăluit că o parte din motivația de a lucra atât de mult și de a face eforturi constante pentru a se îmbunătăți provine din dorința de a arăta publicului de ce este capabil.

Privind în urmă la primele zile ale carierei sale, el a spus: „Deoarece oamenii aveau o imagine preconcepută despre Kang Seung Yoon pe atunci, ca fiind un copil cu un spirit liber, care cântă la chitară și face muzică rock, ei considerau că doar de atât eram capabil. Am vrut să le arăt acestor oameni [că au greșit]. M-am gândit la mine: chiar dacă nu pot fi perfect, cel puțin ar trebui să muncesc destul de mult pentru ca oamenii să nu spună că nu sunt bun. Așa că am continuat să muncesc din greu, încercând să mă îmbunătățesc [ca artist]”.

În ceea ce privește viitorii 10 ani, liderul WINNER a împărtășit: „Aș dori să deschid cu succes al doilea capitol din viața trupei WINNER cu un start bun”. 

El a continuat: „Dacă în primul nostru capitol, ne-am concentrat pe demonstrarea atmosferei bune și familiare dintre noi patru, aș dori să ne evidențiem fiecare culorile și personalitatea proprie pe viitor. În următorii 10 ani, aș dori să devin mai ambițios, nu numai pentru WINNER ca grup, ci și pentru mine, Kang Seung Yoon”.

În prezent Kang Seung Yoon participă la emisiunea ”King Of The Masked Singer” și a câștigat și cea de-a 6-a rundă!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s