Sora lui Kim Gavin spune că aceasta și T.O.P din Big Bang nu se întâlnesc!

T.O.P (BIGBANG) et Kim Ga Bin en couple ? Leurs agences s ...

Sora lui Kim Gavin a simțit nevoia să lase un mesaj public.

După cum știți deja, zvonurile au început din cauza unei postări făcute pe Sina, unde un internaut chinez a compilat „dovezi” că T.O.P din Big Bang și Kim Gavin sunt într-adevăr într-o relație, începând cu fotografia celor doi împreună care a fost imediat ștersă de pe contul de Instagram al lui Kim Gavin, și continuând cu o serie întreagă de postări.

Ambele agenții, atât YG Entertainment, cât și SM C&C, au declarat că nu pot confirma nimic, deoarece aceste informații țin în totalitate de viețile personale ale artiștilor lor.

O zi mai târziu, în data de 21 mai, sora mai mare a lui Kim Gavin a ținut să clarifice zvonurile, afirmând: „Am făcut o fotografie cu ea într-o vacanță cu familia și i-am cumpărat pijamaua de la Venus, când mi-am cumpărat una și eu. Este o pijama cu adevărat populară. Fanii lui T.O.P pot merge, de asemenea, la magazinul Venus și să cumpere pijamale exact la fel, pe care le pot purta. Ar trebui să tipăresc o chitanță a cardului meu de credit?”

De asemenea, ea a răspuns fanilor și internauților care i-au trimis mesaje întrebând-o despre relație, spunând: „Vă voi spune că, cu siguranță, nu se întâlnesc. Fotografiile au fost făcute la o adunare de actori și cunoscuți”.

A împărtășit și imaginile de mai jos:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s