[Video] OST-ul melodiei „Stay With Me” de la Chanyeol & Punch ajunge la 210 de milioane de vizionări + altele

BTS Says Bring It “ON” With Kinetic Manifesto Film For Comeback ...

Mai jos, am pregătit 16 videoclipuri de la artiştii k-pop care au reuşit să strângă vizionări impresionante de la lansare. Să vedem care sunt acestea.

Clipul cele mai noi piese de la Suga din BTS a trecut pragul de 10 milioane de vizionări pe marea platformă de muzică. Artistul solo din Big Hit a revenit azi cu „Daechwita”.

Videoclipul piesei „Knock” de la ASTRO a ajuns la 10 milioane de vizionări. Piesa a fost lansată pe data de 4 mai.

Clipul piesei „Wake Me Up” de la Taeyang din Big Bang a adunat 10 milioane de vizualizări. Artistul solo de la YG a revenit cu această melodie pe 16 august 2017.

„Can’t You See Me?” de la TXT a trecut de 10 milioane de vizionări pe Youtube. Videoclipul piesei a fost lansat pe 18 mai.

Clipul melodiei „Shine Forever” de la MONSTA X a adunat 20 de milioane de vizionări pe Youtube. Melodia a fost lansată în anul 2017.

„Toy” de la Block B a trecut de 30 de milioane de vizionări. Băieţii au lansat videoclipul acestei melodii în anul 2016.

„I Am You, You Are Me” de la Zico din Block B a ajuns la 40 de milioane de vizionări. Artistul a dezvăluit această piesă la începutul anului 2016.

Videoclipul melodiei „RHYTHM TA” de la iKON a trecut pragul de 60 de milioane de vizionări pe Youtube. Băieţii au revenit cu această melodie pe 30 septembrie 2015.

„Power” de la EXO a ajuns la 80 de milioane de urmăriri. Celebrul grup a lansat această melodie în 2017.

Videoclipul melodiei „Fly” de la GOT7 a strâns 80 de milioane de urmăriri pe platforma muzicală. Băieţii de la JYP au lansat piesa în anul 2016.

MV-ul hitului „MAMACITA” de la Super Junior are 90 de milioane de urmăriri pe Youtube, fiind lansat în anul 2014.

Clipul hitului „Lucifer” de la SHINee are 110 de milioane de vizionări. Celebra melodie a apărut pe 19 iulie 2010.

„Chicken Noodle Soup” de la J-Hope din BTS a ajuns la 160 de milioane de vizionări. Piesa a fost lansată anul trecut.

„Tempo” de la EXO ajunge la 160 de milioane de vizualizări pe Youtube. Băieţii au dezvăluit videoclipul melodiei în anul 2018.

Clipul melodiei „ON Kinetic Manifesto Film: Come Prima” de la BTS are 180 de milioane de vizionări. Piesa a fost lansată în acest an.

OST-ul melodiei „Stay With Me” de la Chanyeol & Punch are 210 de milioane de urmăriri pe Youtube. Melodia face parte din coloana sonoră a dramei „Goblin” şi a apărut pe 2 decembrie 2016.

7 gânduri despre „[Video] OST-ul melodiei „Stay With Me” de la Chanyeol & Punch ajunge la 210 de milioane de vizionări + altele

  1. Iris Autor post

   Nu nu mă supăr, am ales la întâmplare câteva clipuri…. am mai făcut până, dar dacă vrei să sugerezi alte clipuri, eu nu am nimic împotrivă. Nimeni nu mi a spus nimic până acum așa ca am procedat ca de obicei 🙂 🙂

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. ESTERA.E

    Acum înțeleg😊.Nu făceam legătura dintre titlu și articol😂 Ai pus la întâmplare așa am înteles.Nu prea am ce să sugerez pentru că nu prea știu multe melodi totuși din câte ai postat știu 10😌

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  1. Iris Autor post

   Nuu…. jajaja. Am pus o melodie oarecare, iar de acolo m-am uitat la ce puneam Youtube si am ales cele care au 10, 20, 30, 40, 50 şi poate că mai mult mi au aparut așa la ce ascult eu mereu…

   Apreciază

   Răspunde
   1. ESTERA.E

    Aa înțeleg😊Mulțumesc pentru răspunsuri.Eram nedumerita.Apropo faci o muncă faină Iris am citit multe articole scrise de tine😌 .Apreciez efortul fiecărui traducător care depune efort pe acest site, toți sunteți niște oameni faini🤗

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s