Minhyuk discută despre artă, stilul de viață și pregătirile de revenire ale MONSTA X într-un pictorial unic

Minhyuk din MONSTA X este mai mult decât un vizual: idolul îți dezvăluie latura artistică în primul său pictorial solo pentru revista Singles, cu un interviu amplu care ne ajută să îi descoperim personalitatea fascinantă și unică.Membrul MONSTA X a arătat minunat, chiar și îmbrăcat în haine confortabile, în stilul casual, în fotografiile sale pentru revistă. În afară de căldura pe care o emană personalitatea sa, Minhyuk te face să crezi că este un model profesionist cu modul în care domină camera cu prezența sa. Totuși, nu vă lăsați păcăliți, pentru că este doar prima lui sesiune de fotografii solo!

„Nu m-am gândit la faptul că a fost prima mea ședință foto solo, deoarece am făcut multe fotografii, dar m-am simțit un pic apăsat”, a mărturisit el râzând.

„Pentru că am dat atât de multe interviuri, simt că sunt mai bun decât credeam. Făcând ceva ca asta mă face să simt că sunt în viață și că am prezență”, a mai împărtășit idolul.

GÂNDURILE  SALE DESPRE VIAȚĂ

La fel ca modul în care coexistă luminile și umbrele, Minhyuk a remarcat și o parte a lui care este puțin cunoscută sau străină pentru ceilalți:  „Trec printr-o mulțime de procese de viață ca Lee Minhyuk și, pentru că m-am obișnuit atât de mult cu această viață, cred că continui ca și cum adevăratul Lee Minhyuk ar fi același cu ceea ce văd și alții din afară. În acest moment, încă nu știu cum este Lee Minhyuk. Nu este doar strălucitor și nu este întunecat – sunt doar obișnuit, dar încerc să-mi arăt sinele meu pasionat, iar asta a făcut ca Lee Minhyuk de la MONSTA X să se întâmple ”, a împărtășit idolul.

„Cred că alerg după ce va veni și mai mult, deoarece am fost iubit pentru imaginea și aspectul meu actual. În spatele acestui lucru, s-ar putea să existe o față și o parte neașteptată a mea care se ascunde. Nu prea sunt sigur dacă este chiar în spatele acestei identități a mea sau dacă este o altă parte a mea. Acesta este motivul pentru care am încercat să îl arăt pe Lee Minhyuk altfel în acest pictorial. Nu visez să-mi schimb imaginea, dar dacă sunt mereu la fel, voi cădea în manierism. Cred că a face o mică schimbare dă un ritm mic care mă îndepărtează de un tipar repetitiv ”, a adăugat el.

PREFERINȚELE LUI DE MODĂ

În prezent, Minhyuk observă că moda a devenit ceva de actualitate pentru el: „Hainele pot arăta și bine și rău. Pare puțin ciudat, dar nu îmi plac hainele cu aspect bun pe care le preferă alții. Hainele cu aspect bun, bazate pe standardele mele, de exemplu, sunt stilul de blugi negri, tricouri albe și jachete de bază cu conceptul de alb-negru. Compoziția în sine se potrivește perfect și merge fără nicio dezordine, așa că este impecabilă. Îi face pe oameni să facă un pas înapoi datorită perfecțiunii sale ideale ”, a împărtășit el.

El a continuat: „Un stil mai uman și afectuos este văzut ca puțin neobișnuit și îi face pe oameni să spună „ ha? Are un stil unic.” Sunt haine urâte care te fac să întorci capul încă o dată. Am purtat recent „haine cu aspect rău”, cred că poate este stilul vestimentar grunge? Cred că dispozițiile vintage și retro sunt bune ”, a recunoscut membrul MONSTA X.

ALEGERILE SALE CU PRIVIRE LA STILUL DE VIAȚĂ

Minhyuk a mai spuis că este tipul de persoană care nu preferă locurile aglomerate sau zgomotoase: „Vreau să mă bucur de o ceașcă de cafea în timp ce ascult muzică într-un bar liniștit LP”, a spus el.

Fiind în categoria „idolului de casă”, membrul MONSTA X a povestit și ceea ce face de obicei acasă: „În primul rând, scot praful fin din paturi și așternuurit cu un aspirator de praf fin primit de la Kihyun. Deși nu este nevoie de mult timp pentru a face acest lucru, de multe ori fac curat pentru sănătatea mea, deoarece îmi plac lucrurile curate. De asemenea, de ceva timp am simțit nevoia să îmi îngrijesc pielea, iar timpul zboară când caut pe internet unele lucruri despre produse cosmetice ”, a declarat el.

„Și poate părea din senin, dar îmi place știința, așa că dacă văd videoclipuri legate de fizica cuantică, teoria relativității, misterul, fenomenele supranaturale și alte lucruri conexe, algoritmii YouTube continuă să îmi indice videoclipuri care se potrivesc gustului meu, așa că rămân să mă uit. După o zi, două zile … ajunge la punctul în care simt că nu am suficient timp, așa că să spunem că titlul „băiat de casă” este făcut pentru mine ”, a recunoscut cântăreața.

LEGĂTURA LUI CU ARTA

Membrul MONSTA X este, de asemenea, binecunoscut printre fanii săi pentru dragostea sa față de artă. El le-a arătat fanilor fotografii cu operele sale de artă în trecut și mulți au fost uimiți de stilul său unic și pasiunea pentru activități precum pictura.

„Am devenit faimos pentru că am făcut o cameră de desenat în dormitor. Dacă am vreo idee despre realizarea unei expoziții? Geanta pe care am adus-o astăzi a fost ceva personalizat de mine. Am făcut o expoziție o dată cu Kihyun, căruia îi place să facă poze și sunt mulțumit de experiența mea de aici. Alerg să desenez când mi se oferă timp liber și când ceva îmi intră în minte ”, a împărtășit Minhyuk.

„În ceea ce privește realizarea unei expoziții, îmi voi lua timpul să mă gândesc la asta deoarece, dacă mă stresez din cauza asta, nu mai este un hobby și nu poate fi o experiență vindecătoare pentru mine”, a spus el.

Când a fost întrebat dacă depășește stresul prin desenarea sau personalizarea articolelor, Minhyuk a răspuns: „Pentru artiștii care sunt sensibili, ei spun că a avea un mod de a scăpa de stres este mai important decât orice altceva. Nu mă scutește sută la sută, dar are un efect de sedativ asupra mea. Ziua în care mi-am personalizat geanta a fost, de asemenea, o zi liniștită și relaxantă în care nu aveam program. Îmi place să obțin lucruri neînvățând de la alții și prefer să realizez un produs finit încercând să fac lucrurile singur, în ciuda eșecurilor repetate. ”

LUCRĂRILE DE ARTĂ

„Într-o zi, m-am îndrăgostit brusc de pictura în ulei și nu am știut să desenez, dar mi-am dorit să pictez atât de mult încât am cumpărat materialele necesare fără nicio informație. Odată am încercat să desenez și de 10 ori am eșuat, pentru ca mai apoi să am 5 picturi satisfăcătoare. Este surprinzător de palpitant să explorezi cum să amesteci sau să pictezi folosind vopsea. Ce câștigi din experiența asta, fără a fi legat de altceva, devine un mediu care te ajută să absoarbi lucrurile rapid ”, a împărtășit cântărețul.

El a menționat, de asemenea, că articolul său favorit dintre cele pe care le-a personalizat a fost geanta pe care a adus-o în timpul pictorialului. „Este alcătuită dintr-un echilibru de culori și flori și îmi place și este drăguță. Este cea mai recentă lucrare a mea, așa că o port în mod constant ”, a spus el.

Alte articole la care a lucrat și pentru care a devenit faimos printre fani au fost colierul său cu pandantiv de trandafir și inelul său M, despre care a vorbit și el: „Am vrut să am ceva doar eu. Dacă te uiți atent la inel, poți vedea amprenta unui tatuaj de balenă de lângă M pentru a simboliza ceva special pe care numai eu l-aș ști. Simt un sentiment profund de securitate. Inițial nu aveam intenția de a crea unul și nu am vrut să-l fac grozav, dar m-am jucat și  în acest timp numărul materialelor cu care doream să lucrez a crescut ”, a spus el.

PĂRUL, COSMETICA ȘI ÎNGRIJIREA PIELII

Încercând diverse culori de păr timp de cinci ani, Minhyuk a ales care culoare i-a plăcut cel mai mult, râzând când și-a amintit că, printre fani, pare să existe o distincție între cei cărora le-a plăcut părul său negru și cei care au preferat părul decolorat și vopsit: „Poate este trist pentru persoanele cărora le-a plăcut părul oxigenat, dar negrul, care este aproape de culoarea originală a părului, este mai bine. Îmi doresc ca fața mea să pară ascuțită, iar când părul meu este negru, aspectul chic care vine din culoare face ca look-ul meu să fie mai clar și mai rece ”, a spus el.

De multe ori, spre deliciul fanilor, Minhyuk a oferit și câteva detalii despre rutina sa de îngrijire a pielii de acasă: „Cred că este cel mai bine să folosești o mască pe zi, iar asta depinde de alegerea ta de mască. Există un tip care se spală cu apă. Deși cele puțin groase sunt bune pentru spălarea petelor și murdăriei, recomand masca de dormit transparentă, cu mult conținut de apă. Când o folosești, se simte că revigorează pielea și, deoarece este ușoară, este bine să folosești un pachet pe zi”, a spus el.

Idolul a vorbit și despre parfumuri și a dezvăluit că nu este chiar ușor să te dai cu mai multe parfumuri:  „Am avut succes de mai multe ori după multe încercări și erori. Așa cum am mai spus, sunt tipul care încearcă lucrurile chiar și fără a avea cunoștințe de bază, așa că am testat ​​în fiecare zi. La amestecarea parfumurilor, evit mirosurile care nu se potrivesc deloc. De exemplu, amestecarea parfumurilor ușor diferite din aceeași familie de citrice se îmbină armonios în crearea unui parfum nou. Practic, dacă parfumul de bază este același, șansele de eșec sunt mai mici. Ar trebui să fiți atenți deoarece, dacă amesteci lucruri extrem de diferite, degajă un miros ciudat. În loc să calculezi în cap, este mai bine să testezi fizic rezultatele ”, a împărtășit el.

ACTIVITĂȚILE DE IDOL ȘI  GAZDĂ TV

În prezent, Minhyuk lucrează ca unul dintre prezentatorii emisiunii muzicale de la SBS Inkigayo. Cântărețul a spus: „Mi-aș da 70 de puncte pentru că majoritatea nu merg deloc peste 50 . Nu sunt generos cu mine. În momentul în care am ajuns la Inkigayo, mi-am dat drumul și am proclamat: „M-am născut să fiu aici ca MC!” Judecând după experiența mea de până acum, cred că am câștigat mai mult din eforturile mele de a lucra mai mult decât am avut inițial experiență. ”

Revenirea MONSTA X este pe 26 mai, iar Minhyuk a remarcat că luna mai este și luna familiei: „Este jenant să spun asta, dar am o anumită evlavie filială. De fapt, acum nu prea este folositor să cheltuim bani. Oricum, compania face totul pentru noi atunci când vine vorba de transport pentru programe. Deci, dacă trebuie să cheltuiesc bani în mod semnificativ, vreau să-i cheltuiesc pentru familia mea ”, a spus el.

Membrul MONSTA X a împărtășit apoi care este cea mai mare forță motrice din spatele lui Minhyuk de astăzi: „Fanii noștri. Este o întrebare la care pot răspunde cu încredere „, a spus el. „Sincer, la început, am crezut că trebuie doar să muncesc din greu, dar, pe măsură ce a trecut timpul, am încep să cred că nu voi putea găsit un Lee Minhyuk complet fără personalul și fanii care mă susțin. M-am maturizat puțin ”, a adăugat idolul cu un surâs.

Vocalistul MONSTA X a ales de asemenea „balena, lumina și luminozitatea” ca hashtag-uri care sunt legate de el: „Este atât de fain și emoționant să vezi o balenă foarte mare mișcându-se cu grație în mare. Din cauza dimensiunilor mari, se simte o presiune și arată blândă, dar puternică. Pentru mine, balenele reprezintă o fantezie care se mișcă și mă conduce pe mine și pe oamenii din jurul meu într-un loc bun. Îmi plac balenele mari, cum ar fi balenele minke, balenele cu cucoașă și balenele albastre. Lumina și luminozitatea simbolizează practic imaginile pe care le afișez pe ecrane. Este un hashtag care nu îmi dă stres, ci îmi crește indicele de fericire ”, a spus el.

APROPIATA REVENIRE CU MONSTA X

Desigur, Minhyuk a vorbit despre revenirea lui foarte așteptată cu MONSTA X în 26 mai: „Piesa de titlu „ FANTASIA” este decorată cu o frază explicativă care iese în evidență din semnătura energică și puternică a MONSTA X. În cazul meu, există unele părți în care cânt note înalte pe care nu le-ați văzut înainte. Cânt mult cu plăcere în aceste zile și învăț și mă bucur cu aceeași mentalitate pe care o aveam la începutul debutului meu”, a împărtășit idolul.

„Pe scenă începem corul împreună. Spectacolul s-a concentrat mai mult pe a fi ritmic decât pe a arăta dansul de grup. MONSTA X încă nu a înțeles pe deplin și mai are de învățat mișcările părții de refren așa că nu putem numi coregrafia „perfectă” încă. Toată lumea este șocată pentru că este prima dată când s-a întâmplat acest lucru, dar această coregrafie este atât de dificilă încât am numit-o „coregrafia diavolului”. Aștept ușor să văd  oamenii șocați când vor face coverul dansului ”, a mărturisit el.

Având în vedere șansa de a produce propriul său album solo, ce concept și direcție ar dori să ia Minhyuk?

„Va trece mult timp înainte de asta, dar va fi atât de distractiv. A fost dificil pentru că grupul are o poveste de povestit, dar pot folosi o mulțime de idei pentru a încerca diverse lucruri, pornind de la concept până la coperta albumului. Cred că va fi nou dacă desenele și înscrierile mele ar face parte din ea. Dacă desenul meu este inclus, se va simți ca și cum am renăscut prin mediul care este albumul. Voi pute arăta alter ego-ul meu ca fiind 100% omul Lee Minhyuk prin melodii cu ritm lent, balade și sunete acustice! ” a răspuns cu entuziasm cântărețul.

PREGĂTIRILE DE SCENĂ

Minhyuk a împărtășit și pregătirile pe care le face înainte de a urca pe scenă. El a spus: „Rămân nemișcat ca un cadavru cu o oră înainte să înceapă. În cea mai mare parte, îmi întind corpul și mă relaxez în timp ce stau. Nu am în mod firesc energie debordantă, dar tind să îmi vărs toată energia pe scenă. Dacă o folosesc înainte de a începe chiar, se poate întâmpla un accident din cauza epuizării, deoarece trebuie să îmi folosesc energia până la atingerea limitelor. Îmi pregătesc și îmi rezerv energia complet cu o zi înainte.”

Mai mult, idolul a vorbit despre cum s-a îngrijit fizic și mental în timpul turneului lor mondial: „Ieșeam când avem o zi liberă. Dacă continui să depui mult efort când ai un ritm susținut, vei obosi sigur. Este ca și cum sunetele tamburului pot produce ritmuri și sunete interesante doar atunci când sunt introduși în mod uniform diferiți bași și alte sunete, pentru că altfel totul poate doar să pară doar un zgomot de fundal”, a spus el, folosind o metaforă.

Minhyuk a adăugat: „Mă pot simți obosit când fac spectacole, așa că încerc să mă distrez vizitând restaurante sau merg la parcuri de distracții sau parcuri acvatice în mijlocul programului meu ocupat.”

SFATURILE ȘI GÂNDURILE SALE

Membrul MONSTA X a numit, de asemenea, sprâncenele sale ca partea corpului în care este cel mai încrezător. El a spus: „Sprâncenele mele sunt ușor ridicate, arătând ca și cum ar fi desenate și sunt la fel cu ale tatălui meu și fratelui meu mai mic. Asta joacă un rol important în crearea unui aspect ascuțit al faței mele, din moment ce celelalte trăsături ale mele par delicate.”

El a mai menționat: „Cred că nu sunt încrezător cu buza superioară, deoarece este un pic prea subțire. De asemenea, doarece am 179 cm înălțime, mai am încă un centimetru pentru a avea înălțimea de 180 cm.”

Datorită diverselor sale expresii faciale, Minhyuk este cunoscut și ca „maestrul selca” printre fanii Monbebe. În conformitate cu acest lucru, idolul a împărtășit câteva sfaturi pentru selfie-uri fără cusur: „Vă iesebine dacă faceți poza fără să folosiți lumina din spate, ca și cum ați lua toată lumina pe fața voastră. Nu lăsați umbrele să vă cadă și pe față. Vă puteți bucura de efectul luminii pe pielea voastră arătând bine și, de asemenea, adăugând ușor contur pe față, ca și cum ați fi editat poza”, a spus el.

În cele din urmă, Minhyuk a vorbit despre visele și posibilitățile sale viitoare:  „Întotdeauna am avut un vis: să fiu o persoană bună. A fi o persoană bună atât pentru familia mea, cât și pentru cei care mă susțin necesită mult efort, deoarece nu este ușor să fii o persoană bună pentru toată lumea. Este un vis dificil, dar sper că veți urmări procesul meu de a deveni o persoană bună. Sper că asta vă va da putere pe acest drum accidentat ”, a spus el.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s