‘SBS News’ dezvăluie locurile în care au fost Jungkook, Mingyu, Cha Eun Woo, & Jaehyun

Imagine

În data de 21 mai, un segment al show-ului ‘SBS News‘, ‘Secret Dating’, a adus în discuție zvonurile grupului ‘Idolii Itaewon’ – Jungkook din BTS, Mingyu din Seventeen, Cha Eun Woo din ASTRO și Jaehyun din NCT– care au fost văzuți luna trecută, mai precis pe 25 aprilie, într-o zonă a cartierului Itaewon.

Cii patru idoli k-pop de top sunt foarte criticați, deoarece mulți susțin că au încălcat măsurile de precauție COVID19, ieșind să petreacă în aceasta perioadă.

Cei de la „SBS News” au încercat să „clarifice” multe dintre zvonurile din jurul lui Jungkook, Mingyu, Cha Eun Woo și Jaehyun. Cei doi reporteri au dezvăluit cele mai mari zvonuri legate de ‘Idolii Itaewon’ răspândite pe internet, inclusiv „De ce celebritățile primesc atât de mult hate, doar pentru că au ieșit să mănânce pizza?”, „Au fost în Itaewon pentru cluburi, nu?”, etc.

‘SBS News’ a decis să dezvăluie locațiile pe care cei patru idoli le-au vizitat în cursul ieșirii lor de luna trecută, întrucât în știrile anterioare, locațiile au fost numite doar restaurantul „A” și barul „B”.

Potrivit show-ului, Jungkook, Mingyu, Cha Eun Woo și Jaehyun au vizitat pentru prima dată o pizzerie. Apoi, pentru a doua destinație, cei patru s-au oprit la un bar numit ‘Jack Bar’, înainte de a încheia noaptea la a treia destinație, ‘Boom Bar’ din Itaewon. Despre asta, reporterii au elaborat că ‘Jack Bar’ era o locație diferită de baruri, în timp ce pentru ‘Boom Bar’, sediul este o încrucișare între un bar și un club la scară mică.

La scurt timp după ce ‘SBS News’ a publicat segmentul de mai sus, mulți internauți au avut întrebări ‘suplimentare’ cu privire la „Idolii Itaewon”, în special pentru a treia oprire. În urma căutărilor, internauții au descoperit fotografii despre cum ar putea arăta ‘Boom Bar’ într-o noapte de weekend (mai sus), și au găsit un filmuleț făcut fix în noaptea zilei de 25 aprilie spre 26 aprilie (jos).

Sursă

 

Un gând despre „‘SBS News’ dezvăluie locurile în care au fost Jungkook, Mingyu, Cha Eun Woo, & Jaehyun

  1. Pingback: [CCC] Idolii din controversa Itaewon au fost într-un restaurant, bar și apoi în club | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s