Song Hye Kyo și Hyun Bin sunt din nou împreună?

Cei doi protagoniști din drama din 2008 „The World That They Live In”,  Hyun Bin și Song Hye Kyo, două dintre cele mai hot vedete Hallyu, s-au împăcat?

Cel puțin așa susțin internauții, iar speculațiile au fost preluate de o parte a presei. Povestea a pornit, ca de obicei, de la presa chineză, cea care, în urmă cu ceva timp, a anunțat prima că Song Hye Kyo și Song Jung Ki s-au despărțit (deși pentru multă vreme lumea nu a crezut zvonurile).

Hyun Bin și Song Hye Kyo au fost într-o relație în perioada 2009-2011, despărțindu-se din cauza programului încărcat și a presiunii prea mari a publicului.

De curând, chinezii au descoperit că stilistul actorului  Hyun Bin a început să o urmărească pe Hye Kyo pe Instagram. Apoi, fanii au descoperit că pozele postate de actriță pe Instagram în luna mai sunt similare cu locurile unde Hyun Bin a filmat o reclamă în luna noiembrie, ceea ce a dus  la speculațiile că aceștia doi ar fi fost împreună în acel loc.

View this post on Instagram

Last summer

A post shared by Hyekyo Song (@kyo1122) on

Și asta nu este tot, pentru că recent Song Hye Kyo a fost văzută purtând la gât un colier cu inițialele „S” și „H”, care ar putea veni atât de la numele ei, dar și de la numele ei și al lui Hyun Bin.

În cele din urmă, actrița Park Sol-mi a postat pe Instagram versuri dintr-un OST al serialului „The World That They Live In” comentând cu „Iubirea dificilă și obositoare”, la care Hye Kyo i-a răspuns: „Sora mea, haha.” Imediat după, pentru că mulți internauți au întrebat la ce se referea acest comentariu și dacă nu cumva Hye Kyo și Hyun Bin sunt din nou împreună, actrița a închis  comentariile de la poză și ulterior a șters și postarea.

Ce părere aveți?

Sursa 1

Sursa 2

 

2 gânduri despre „Song Hye Kyo și Hyun Bin sunt din nou împreună?

  1. hyunamyou

    Mi s-ar parea foarte tare(desi ar fi si reactii negative), daca te impaci cu o persoana dupa atat timp, e clar ca e vorba de ceva foarte puternic, dar deocamdata aceste zvonuri nu au o baza puternica.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s